איך חוגגים בר מצווה בבידוד? תלמידי אמית עמיחי ברחובות הפתיעו את חברם לכיתה הנמצא בבידוד כאשר הגיעו לחגוג איתו את בר המצווה
איתן ברגר, חתן בר המצווה: אני רוצה להודות למתכננים ולכל החברים שהגיעו לשמוח בשמחתי. באירוע הזה הבנתי, כמה גדולה הערבות ההדדית בכיתתנו. תודה רבה לכולם".

ביום חמישי האחרון יצאו תלמידי כיתה ח'2 בישיבת אמית עמיחי ברחובות, יחד עם המחנך הרב רוני שטרן לחגוג את העלייה לתורה של אחד מחברי הכיתה שנכנס לבידוד.
אחד התלמידים בכיתה לקח את היוזמה לידיו ופתח קבוצת וואטסאפ, שם התלמידים ארגנו הכל בעצמם. כל אחד היה אחראי על נושא אחר: ארגון התפילה, הבאת כיסאות, מערכת הגברה, הכנת סרטון ועוד. בעזרת שכנים טובים היה גם כיבוד.
איתן ברגר, חתן בר המצווה: "למרות התכנונים הרבים, התוכניות השתנו כשקיבלנו הודעה שחלק מבני המשפחה התגלו כחולי קורונה. מצב הרוח השתנה באחת כשנדרשתי להיכנס לבידוד ובכך לפספס את בר המצווה שלי. להפתעתי הרבה, ביום רביעי גיליתי שמחוץ לביתי, עומדים חבריי לכיתה וחברים נוספים כדי להתפלל ביחד איתי ביום הולדתי. לא ציפיתי שזה מה שיהיה ובוודאי לא שיגיעו כל כך הרבה חברים. אני רוצה להודות למתכננים ולכל החברים שהגיעו לשמוח בשמחתי. באירוע הזה הבנתי, כמה גדולה הערבות ההדדית בכיתתנו. תודה רבה לכולם".
הרב שמעון שושן, ראש ישיבת אמית עמיחי: "כשהחברים בכיתה של איתן מחליטים כי את שמחת בר המצווה הוא יחגוג למרות הבידוד, באים אליו לחצר לתפילה, לריקוד ולשמחה, זו תורת חיים אמיתית".
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
- אורחדי כבר עם הקוסקוס!! מי הםרוטקציה שלכם בעריה?!!03.01.21 17:21 תגובה
- אורחכנראה...ממה ממה03.01.21 17:23 תגובה
- אורחמה קוסקוס עכשיו??? מדברים איתכם על משהו אחר על הבר מצווה03.01.21 18:31 תגובה
- אורחאיכס קוסקוס דוחה ומשמין03.01.21 17:43 תגובה
- אורחמזל טוב...מרגש03.01.21 18:03 תגובה
- אורחכשיש חינוך יש תוצאות, ״מזל טוב״03.01.21 18:17 תגובה
- אורחמזל טוב!!!03.01.21 18:19 תגובה
- אורחיישר כח למחנך הכיתה רוני שטרן כן ירבו מורים כמוך🌺🌹03.01.21 18:42 תגובה
- אורחישר כח לישיבת הדרום. אכן ישיבה רצינית03.01.21 19:29 תגובה
- אורחזו לא ישיבת הדרום. זו ישיבת אמית עמיחי. היה מהממם. אני גרה בשכנות לחתן בר המצווה,שמענו תפילה מרגשת שירים וריקודים. כל הכבוד לחברים ולמחנך.03.01.21 20:47 תגובה
- אורחיישר כח למחנך הכתה ולתלמידים. ממש מרגש!03.01.21 21:40 תגובה
- אורחמזל טוב אבל הבידוד אסור לצאת מהבית!!! איך הוא מרקד באמצע הרחוב?!03.01.21 21:55 תגובה
- אורחזה החברים רוקדים. הוא היה בבית03.01.21 22:21 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: