הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

מתן דיל למען העסקים הקטנים: בקדנציה הקרובה נפעל ליצירת מהפך ברחובות בסיוע ועידוד לעסקים קטנים, ניצור בעירייה מסלול ירוק לבעלי עסקים קטנים וניצור "רשת שיווק" ותו תקן רחובותי לעידוד הצריכה המקומית

אבי בר
-85 אחוז מהעסקים ברחבי המדינה מוגדים כעסקים קטנים ובינוניים. הממוצע דומה גם ברחובות. העסקים הקטנים והבינוניים הם מנוע הצמיחה הכלכלי של העיר, התחום מרכז בתוכו מספר לא מבוטל של יזמים צעירים, ואנשי עסקים שקשה להם, גם כלכלית וגם בירוקרטית. לעיתים מנגנוני הבירוקרטיה מפעילים קשיים לא מעטים ליזמים צעירים ולעסקים קטנים ומקשים עליהם להתפרנס בכבוד.

מתן דיל, ראש סיעת "רחובותי" חושף את תוכניות הסיוע לעסקים:

" שמנו לעצמנו יעד, בחמש השנים הקרובות נפעל למען העצמת העסקים הקטנים והבינוניים. למעלה מ-90% מהעסקים הקטנים והבינוניים (עד 100 עובדים) אשר נפתחים מדי שנה, מתחילים את פעילותם ללא תכנון והכוונה מוקדמת וללא היכרות עם המערכת הבירוקרטית. מצב זה מביא לנפילת למעלה כ-45 אלף עסקים קטנים ובינוניים בארץ בכל שנה."

"עלינו לזכור כי במדינות רבות בעולם , העסקים הקטנים והבינוניים מהווים קטר צמיחה משמעותי במשק", דיל, ומסכם: "לכן, בקדנציה הבאה אנחנו מתכננים מהפך בנושא זה.
החל ביצירת מסלול ירוק לבעלי עסקים באגפי העירייה, העצמת מחלקת רישוי עסקים בכל הקשור בשרות ובטכנולוגיה, הבאת תכניות לעידוד יזמות עסקית ויצירת "רשת שיווק" ותו תקן רחובותי לעידוד הצריכה המקומית זאת על מנת להעניק לעסקים את התמיכה לה הם זקוקים ולעזור להם להצליח."

גלי אפל-קסטל, מספר 3 ברשימת "רחובותי":

"העסקים הקטנים מהווים את עמוד השדרה של הפעילות הכלכלית התקינה בכל בעולם, אך הם בעלי סיכויי הישרדות נמוכים מהממוצע. מנגד, הם בעלי סיכויי צמיחה ורווחיות הגבוהים מהעסקים גדולים. אנו רואים חשיבות רבה בקידום עסקים אלה, על ידי מתן כלים ניהוליים ופיננסיים שיסייעו להצלחתם של העסקים הקטנים ברחובות. אנו חייבים לפעול להגדלת סיכויי ההצלחה של יזמים בעיר.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה