בקרית החינוך אורט רחובות לומדים התלמיד את מקצועות המחשב מכיתה ז ועד כיתה יב. במגמת הנדסת תוכנה העוזרים מאוד להתקבל ליחידות הטכנולוגיות של צה"ל.
אחרי לימודים בסיסיים ומעשיים בחטיבת הביניים, בתיכון התלמידים מתעמקים במדעי המחשב, אחד ממקצועות הבגרות היוקרתיות הנלמדות בישראל. הבגרות מאתגרת מאוד וחושפת את התלמידים ללמידה שונה משאר המקצועות: שיעורי מעבדה ושיעורי כיתה, פיתוח חשיבה מקורית, טכנולוגיות מתחדשות.
בכיתות יא-יב התלמידים לומדים לפרויקט בהנדסת תוכנה באחד המסלולים של הגנת הסייבר או של פיתוח אפליקציות באנדרואיד. במשך שנה שלמה, כל תלמיד עובד על פרויקט אישי המאפשר לו להגיע למקצועיות בתחום שבחר, חושף אותו לעולם הפיתוח ומקנה לו את יכולת הלמידה העצמית.
בכל שנה יש לאורט רחובות מספר בוגרים שמתגייסים ליחידות התכנות של חיל המודיעין, 8200, חיל האוויר או חיל התקשוב ומעידים שהלימודים בבית הספר עזרו להם לעבור את המיונים.
סרטון
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה








