הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

זוכה פרס נובל לכימיה הוא פרופסור אריה ורשל מרחובות המתגורר לצורך עבודתו בארצות הברית ומשפחתו חיה ברחובות ואיתו זכו בפרס נובל 2 מדענים נוספים אשר לימדו ועסקו במחקר במכון ויצמן

אבי בר
פרופ אריה ורשל מתגורר ברחובות וחוקר בארצות הברית
פרופ אריה ורשל מתגורר ברחובות וחוקר בארצות הברית
היום רביעי הוכתרו 3 זוכים בפרס נובל לכימיה כאשר לכל הזוכים יש זיקה לרחובות. כל השלושה זכו על מחקרם בארצות הברית אך שלושתם קשורים בעברם למכון ויצמן כאשר פרופ' אריה ורשל המשמש חוקר באוניברסיטת דרום קליפורניה שימש לפני כן כאיש סגל במכון ויצמן אשר הדריך ולימד את הסטודנטים וכאשר הוא מגיע לחופשותיו בישראל הוא מגיע לבית שלו ברחובות בה מתגוררת רעייתו ובני משפחתו.

מימין מרטין קרפלוס היה חוקר במכון ויצמן - משמאל מייקל לויט היה חוקר ואיש סגל במכון ויצמן

גם 2 הזוכים הנוספים בפרס נובל לכימיה פרופ' מרטין קרפלוס מאוניברסיטת הארוורד ומייקל לויט מאוניברסיטת סטנפורד יש להם זיקה למכון ויצמן, כאשר שלושתם שהו בשנות ה – 90 במכון ויצמן והם היו אנשי סגל אשר לימדו את הסטודנטים וגם עסקו במחקר. כאמור פרופ' ורשל מחזיק באזרחות ישראלית ובעת חופשותיו בישראל הוא מגיע אל משפחתו ברחובות.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה