הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

רחובות זכתה בחמישה כוכבי יופי בתחרות "קריה יפה ומקיימת בישראל יפה"

צוותי המתנדבים של המועצה לישראל יפה ערכו סיורים גלויים וסמויים ברשויות המקומיות השונות וביישובים השונים, בהם נבדקו מגוון פרמטרים – ניקיון העיר, טיפוח השטחים הציבוריים, מתקנים ופעילויות לרווחת הציבור, תחזוקת התשתיות לשירות הציבור, התנהלות לקיימות בכל מוסדות העירייה, התייעלות אנרגטית, טיפוח המתקנים הציבוריים, נגישות לכל מוסדות הרשות ועוד

חנה קקיאשוילי

העיר רחובות זכתה זו השנה ה-12 ברציפות בחמישה כוכבי יופי במסגרת התחרות 'קריה יפה ומקיימת בישראל יפה' של המועצה לישראל יפה.

בטקס שהתקיים היום בלשכת ראש העיר, העניק יעקב חמני, נציג המועצה לישראל יפה את התעודה לראש העיר רחובות, חמים מלול, סגן ראש העיר, מחזיק תיק חזות העיר, עו"ד יניב מרקוביץ', ומנכ"ל העירייה דורון מילברג.

צוותי המתנדבים של המועצה לישראל יפה ערכו סיורים גלויים וסמויים ברשויות המקומיות השונות וביישובים השונים, בהם נבדקו מגוון פרמטרים – ניקיון העיר, טיפוח השטחים הציבוריים, מתקנים ופעילויות לרווחת הציבור, תחזוקת התשתיות לשירות הציבור, התנהלות לקיימות בכל מוסדות העירייה, התייעלות אנרגטית, טיפוח המתקנים הציבוריים, נגישות לכל מוסדות הרשות, שקיפות ודיווח על ידי הרשות, עידוד שימוש בתחבורה ציבורית, תרומה לקהילה ועוד.


רחמים מלול, ראש העיר:

"רחובות נבחרת באופן קבוע על ידי הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה כעיר מובילה באיכות החיים בישראל. בשנים האחרונות השקענו רבות בחזות העיר, בשינוי פני העיר, בגנים ונוף ובתהליכים לנקיון העיר ומחזור. נמשיך לפעול ולהקדיש תקציבים ומשאבים על מנת לטפח את העיר ולשמור על הניקיון והסביבה ברחובות"

עו"ד יניב מרקוביץ', סגן ראש העיר והממונה על חזות העיר:

"התחרות היא דבר חשוב, ואני שמח שרחובות קיבלה את הציון הגבוה ביותר. חשוב לציין כי בסופו של דבר- הביקורת של התושבים היא המבחן האמיתי שלנו. אני שמח שגם את המבחן הזה אנחנו עוברים בהצטיינות, ושהצלחנו ליצר שותפות של אמת עם תושבי העיר בקידום איכות החיים בעיר וחזותה. נמשיך לעשות כן גם בשנים הבאות "

דורון מילברג, מנכ"ל העיריה:

" עיריית רחובות תמשיך לשפר ולהשקיע בהענקת השירות הטוב ביותר לתושבי רחובות בתחום חזות העיר, תברואה וקיימות. אני מודה למועצה לישראל יפה, לעובדי העירייה, למנהלים ולכל מי שטורח מדי יום על השירות בתחום זה , למען התושבים והעיר. הזכייה בתחרות התאפשרה הודות לשיתוף הפעולה של כלל אגפי העירייה הרלוונטיים: אגף חזות העיר, אגף גנים ונוף, המוקד העירוני באגף חירום וביטחון ומוקד עירוני וכמובן יתר האגפים ועובדי העיריה".




להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


  • רל"מ. רק לא מלול. רק לא מרקוביץ'. תקציב העירייה יותר ממיליארד שקל. מלול ומרקוביץ' הצביעו בעד העלאת הארנונה. לא אכפת להם מהתושבים. דופקים את תושבי אושיות בלי אוטובוסים. שמים לנו היטל שמירה, ולא שומרים עלינו. אין חניות.
    07.03.21 19:22 תגובה
    • זה יעלה להם בבחירות ליאור שוקרי לך כבר הביתה מלול עוד מעט מתן דיל יחליף אותך בעזרת אגד אתה תראה כמה אגד חזק בבחירות .
      07.03.21 20:06 תגובה
    • מעניין את התחת שלי חבורה של שקרנים...אני מבפנים שקרנים..העירייה משלמת בעבור התעודה מי לא קיבל אין חייה כזאת כול ראשות משלמת מצטלמים ואלה כתבה בעיתון הפרטי של הסוררים
      07.03.21 20:24 תגובה
    • נבלות שקרנים רמאים איכס כמה אפשר לשקר לציבור.....תעברו ברחוב עזרא סימני ההגנה ויישר שקרנים הבעש"ט ויסבורג...רחובות של נבלות חרדים זבל ועוז זבל מכוניות על המדרכות אדום לבן שטויות פקחים של ליאור שבעצמם גרים דם צוחקים תושבים שמתלוננים ...נבלמים....בקיצור כוכב אחד לא מגיע מלול ליאור רמי וכול המאפיה של העירייה ברור שאתם יודעים אבל פחדנים מהחרדים אז בבחירות כולכם תעופו כמו כלבים שקרנים
      07.03.21 20:29 תגובה
    • חמוצים נמאסתם! גם זה לא טוב לכם?!?!
      08.03.21 04:53 תגובה
    • כמה אתה צריך להיות משועמם מ-1 ועד לכתוב תגובה ב-5 בבוקר. לך תשלשל מחל בקלפי. בגלל אנשים כמוך תהיה לנו התנתקות שניה.
      08.03.21 10:13 תגובה
    • באמת עשיתי קקה בשעה כזאת ובשעה כזאת אתה עדיין יושב יא פרזיט
      09.03.21 04:06 תגובה
    • ישן*
      09.03.21 04:06 תגובה
  • כל שנה מעלים את הארנונה, גם בשנה כזו קשה שאנשים רבים מובטלים. אין בושה!!!
    07.03.21 19:48 תגובה
    • נעלים לאנשים עובדים חרדים מסרים מפיצי מחלות ויכבלו הנחות גדולות יותר
      07.03.21 20:31 תגובה
    • אנטישמי מלוכלך, כלב מכולב
      08.03.21 04:54 תגובה
  • 5 מתוך כמה??
    07.03.21 19:52 תגובה