הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

ראש העיר, רחמים מלול, סגנו עו״ד יניב מרקוביץ׳ בקרו בחברת אלף פארמס בפארק ת.מ.ר ברחובות העוסקת פיתוח בשר מתורבת (ייצור במעבדה) לצורך ייצור מסחרי בעתיד

ראש העיר, רחמים מלול: "רחובות עיר המדע, שבה שוכנים מכון ויצמן למדע והפקולטה לחקלאות, מהווה גורם משיכה עולמי לחברות טכנולוגיה וביו טכנולוגיה אשר בוחרות לקבוע את משכנן דווקא כאן. נמשיך לקדם את אזורי התעסוקה בעיר ולתמוך בחברות ובעסקים – גדולים וקטנים כאחד"

חנה קקיאשוילי

ראש העיר, רחמים מלול, סגנו עו״ד יניב מרקוביץ׳ וצוות מינהל הנדסה התארחו היום בחברת אלף פארמס בפארק ת.מ.ר בעיר - החברה הייחודית מפתחת בשר מתורבת שגדל במעבדות לצורכי ייצור מסחרי בעתיד. אל הביקור הגיעו גם ראש מנהלת עסקים ויזמות וסמנכ"ל פיתוח עסקי בהל"ר, עו"ד עדי מוטולה ספיר, דלית הראל- מהנדסת העיר, שגיא תמרי מנהל אגף תכנון ורישוי, אפרת חובשי מנהלת מחלקת תב"ע. ד"ר נטע לבון סמנכ"לית פיתוח באלף פארמס ומר איל ריבלין סמנכ"ל התפעול מחברת אלף פארמס אירחו את הצוות במשרדי החברה.

חלבון אלטרנטיבי עתיד להוות מנוע צמיחה משמעותי במשק הישראלי, ומהווה את אחת ההבטחות של העולם בדרך לביטחון תזונתי, ניתוק התלות בשרשרות אספקה גלובליות, תרומה לקיימות סביבתית ומניעת סבל של בעלי חיים.

בהתאם למחקר שעשתה החברה יחד עם חברת הייעוץ TASC , תעשיית המזון בארץ יכולה להנות מעוד 11,000 משרות שיכניסו למשק מיליראדי דולרים כל שנה.

כשנשאלה ד"ר לבון על בחירתם ברחובות למיקום החברה השיבה- "רחובות היא האב (HUB ) ארצי לביוטכנולוגיה לפארמה ומזון". ריבלין הוסיף: "רחובות היא מרכז ארצי לבשר מתורבת. ברדיוס מאוד קטן, ישנן מס' רב של חברות שעוסק בתחום- בפארק הורוביץ ובפארק ת.מ.ר (המדע)".


בסוף הפגישה, עדכנו בכירי החברה את נציגי הרשות שהם מרחיבים את פעילותם ומגדילים את היקף האחיזה שלהם בעיר, ובסוף השנה הנוכחית עתידים לעבור למשכנם החדש בפארק המדע- בבניין סטרטסיס שיכלול למעלה מ 3,000 מ"ר של משרדים, מעבדות ופיילוט של ייצור.


ראש העיר, רחמים מלול:

"רחובות עיר המדע, שבה שוכנים מכון ויצמן למדע והפקולטה לחקלאות, מהווה גורם משיכה עולמי לחברות טכנולוגיה וביו טכנולוגיה אשר בוחרות לקבוע את משכנן דווקא כאן. נמשיך לקדם את אזורי התעסוקה בעיר ולתמוך בחברות ובעסקים – גדולים וקטנים כאחד"

עדי מוטולה, סמנכ"ל פיתוח עסקי בהל"ר וראש מנהלת עסקים ויזמות:

"בין הסיבות לפריחת ענף הביוטכנולוגיה בעיר היא האקוסיסטם הפורה ושיתופי פעולה בין הגורמים, וגם הימצאותם של חברות משלימות בתחום במרחק הליכה, מעבדות מתקדמות וטובי המוחות".



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


  • רחמים ויניב מנסים לגזור קופון לקראת הנפקה עתידית בבורסה? משכורת של 50 אלף ומשכורת של 35 אלף זה כבר לא מספיק ל"נבחרי הציבור"?
    19.04.21 08:55 תגובה
  • זה תפקידו של ראש עיר לקדם אזורי תעסוקה ועסקים בעיר. אזורי תעסוקה ועסקים מכניסים גם ארנונה יותר גדולה מאשר דירות! לא להתבלבל.
    19.04.21 09:09 תגובה
    • שיעשו סיור ברחוב הרצל, לראות את העסקים שנסגרו בתקופת הקורונה. אני מזכיר לך שביוני שעבר רחמים מלול ויניב מרקוביץ' הצביעו בעד העלאת הארנונה, בשיא המשבר הכלכלי. אני אזכיר לך דבר נוסף, כל הבנייה המטורפת שיש בפארק המדע, נמצאת בתחום של עיריית נס ציונה = הארנונה שתשולם שם, תלך לקופת עיריית נס ציונה.
      19.04.21 11:28 תגובה
  • אני מדגיש ראש העיר במשרה מלאה וסגנו ב75% משרה.יניב מרקוביץ. האיש מקרוביץ לא מוכן לתת100% למען תושבי העיר
    19.04.21 09:26 תגובה
    • אבל כן מוכן לקחת 100% משכורת חחח
      19.04.21 11:22 תגובה