הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

רוכב קורקינט ברחובות נפצע קשה מפגיעת אופנוע

צילום איחוד הצלה, תיעוד מבצעי מד"א

אבי בר


יום ראשון 30/5 בשעה 13:56 התקבל דיווח על רוכב קורקינט חשמלי שנפגע מאופנוע בדרך הים ברחובות. חובשים ופראמדיקים של מד"א וכונני איחוד הצלה העניקו טיפול רפואי ופינו לבי"ח קפלן 2 פצועים, בהם רוכב קורקינט כבן 40 במצב קשה עם חבלת ראש כשהוא מורדם ומונשם ורוכב אופנוע כבן 20 במצב קל עם חבלות בגפיים.




יוני רוטנברג ראש סניף איחוד הצלה ברחובות מסר:

"מדובר בתאונה עם מעורבות אופנוע וקורקינט חשמלי. בסיוע חובשים נוספים הענקנו בזירה סיוע ראשוני לרוכב האופנוע ולרוכב הקורקינט החשמלי שסובלים מחבלות ופציעות בראש ובגפיים".


החובשים של מד"א שי בכר ומאיר בטיטו סיפרו:

"2 הפצועים שכבו על הכביש במרחק של מספר מטרים אחד מהשני. ביצענו בדיקות רפואיות ראשוניות על מנת להעריך את מצבם הרפואי והתחלנו מיד בטיפול מציל חיים. רוכב הקורקינט שנפגע באורח קשה סבל מחבלת ראש, הוא היה הכרה מעורפלת, הורדם והונשם בשטח ופונה לבית החולים בניידת טיפול נמרץ ורוכב האופנוע שהיה בהכרה מלאה פונה באמבולנס לבית החולים כשהוא סובל מחבלות בגפיים ובפלג גופו העליון."



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה