במסגרת פרוייקט "להאיר את הנס" תלמידי ביה"ס מדעים ברחובות תיעדו את סיפורם האישי של דיירי "לב רחובות"
את החוברת העניקו השבוע המורות שרי אליהו-רכזת ספרות ו לוי נצחיה - רכזת חינוך ערכי חברתי לדיירים

תלמידי קרית החינוך למדעים חתמו את השנה עם מחווה מרגשת לדיירי "לב רחובות. לקראת סוף שנה, הגיעו המורות שרי אליהו-רכזת ספרות ו לוי נצחיה - רכזת חינוך ערכי חברתי, מקרית החינוך מדעים, להגיש בשם קבוצת תלמידי שכבה ט' לדיירי הדיור מוגן "לב רחובות", כמחווה חוברת מעוצבת המגוללת בתוכה את סיפורם האישי ומעורר השראה של מספר דיירים מ"לב רחובות".
את הסיפורים שיכתבו קבוצת התלמידים משכבה ט', במסגרת פרויקט חינוך התנדבותי: "להאיר את הנס". במהלך שנת קורונה בחרו תלמידים במסגרת פרויקט התנדבות להכיר ולפגוש אישית חלק מדיירי "לב רחובות" באמצעות הזום ודרך ההיכרות לשמוע את סיפור חייהם שחלקם אף מעורר השראה.
בסוף השנה, ערכו התלמידים את סיפורם האישי לכדי חוברת מעוצבת שהוכנה כמחווה לכל אחד ואחת מהדיירים שהיו שותפים לפרויקט המרגש אשר מגולל את סיפורם של דור הפלמ"ח ומייסדי המדינה.
לדברי מאיר בן חיים מנכ"ל הדיור המוגן "לב רחובות":
נרקם קשר מיוחד בין התלמידים והדיירים שאיפשר להם לגולל את סיפור חייהם מעורר ההשראה בפתיחות ונוחות וכך הוליד חוברת סיפורים שנכתבו בשפה המונגשת לבני הנוער"
לדברי דנה פרנק, מנהלת תרבות ב"לב רחובות:
"אנו כקהילה, נשמח להמשיך ולשתף פעולה בין אם זה עם בתי הספר ברחבי העיר ובין אם זה עם המשפחות שגרות כאן לצידנו".
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
- אורחאין על יוזמות ביהס מדעים והרכזת חינוך חברתי ניצחייה על עשייה חברתית ענפה..❤️🙏29.06.21 21:37 תגובה
- אורחמבורך שיתוף הפעולה עם בני הגיל השלישי - כל הכבוד לבית ספר מדעים . ולנצחיה הרכזת החברתית.29.06.21 21:41 תגובה
- אורחכל הכבוד לרכזת נצחיה רכזת משכמה ומעלה מהווה מודל לחיקוי.ראויה להיות מצטיינת השנה על כל העשייה הנהדרת והברוכה.גאווה למדעים .ולעיריית רחובות.29.06.21 21:54 תגובה
- אורחלמה לא מבטלים את הרמזור החדש בשבזי... הוא גורם לפקקים ואסונות30.06.21 08:46 תגובה
- אורחננצחיה רמה עושה עבודתה בחריצותעם כל הלב משהי מכיתת ותיקים30.06.21 12:11 תגובה
- אורחמי הנשים המחויכות בתמונה? האם פנויות לקשר?30.06.21 21:16 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: