הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

כ-3,000 ילדים ובני נוער נרשמו לקייטנות התוכן של רשת חוויות ברחובות

בתמונות: ביקור בקייטנות בשוויץ המדע, המציעות מסלולים שונים בבתי הספר למחול והישרדות ובחוגי אומנות, מבוכים ודרקונים ומולקולה.

מערכת האתר

כ-3,000 ילדים ובני נוער בקייטנות התוכן של חוויות

סגן ראש העיר ויו"ר רשת חוויות, אמיתי כהן ומ"מ מנכ"ל הרשת, גולן ביטון סיירו היום בקייטנות התוכן המתקיימות במרכזים הקהילתיים בחודשי יולי-אוגוסט, שוחחו עם הילדים והצוותים והתרשמו משביעות הרצון מהתכנים והאווירה הכללית בקייטנות חוויות. "השנה הציעה הרשת שפע של קורסים לכל הגילאים, המאפשרים את המשך הרצף החינוכי וההתפתחותי גם בתקופת החופש הגדול", אמר כהן, "אנחנו מודים לאלפי ההורים, החניכים והצוותים המקצועיים השותפים להצלחה"




להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


  • גרוע מאוד. בלי תוכן בלי עוצמה מתוכננת. גננות לא מקצועיות. חמור מאוד. מה לעשות? העיקר במסגרת של אתיופיות שלא יודעות לעבוד. אין לא שיחה ולא דיבור מתאים. פשוט פושטיות
    29.07.21 13:52 תגובה
  • רשמתי את בתי כדי שתהיה עם חברות. יומיים לפני פתיחת הקייטנה פזרו את הגן לגנים נפרדים, אין עם מי לדבר. כל אחד אומר לי שזה לא באחריותו. הגיע הזמן להחליף את החברה. התנהלות שלא מיטיבה עם הילדים ולא עם הצוות.
    01.08.21 20:30 תגובה