תושבת רחובות בת 35 אמא ל – 3 ילדים אשר עובדת באזור התעשייה הישן (ליד יוחננוף) יצאה מעבודתה להפסקת צהריים ולא ידעה כי זה יסתיים בפציעה ורגלה תגובס . כאשר יצאה להפסקת הצהריים היא חצתה את הכביש ולא הבחינה כי המדרכה שבורה וכתוצאה מכך האשה נפלה, עיקמה את הרגל ושברה את הקרסול ונאלצה להיות מגובסת לתקופה מסויימת. האשה פנתה אל עו"ד גיא שדה מרחובות המתמחה בתביעות בתחום הזה, אשר הגיש בשמה תביעה לעיריית רחובות. אחרי משא ומתן, העירייה הסכימה להכיר באחריותה על הפציעה והסכימה לשלם לאישה פיצוי מוסכם של 25 אלף ₪ ובתנאי שהיא תוותר על תביעתה המקורית בבית המשפט. ואכן, ברוח זה נחתם הסכם הפיצוי בין העירייה לאשה.
עו"ד גיא שדה (בתמונה) לא מוותר ומגיש תביעה גם נגד הביטוח הלאומי... וזוכה

התביעה של עו"ד גיא שדה לא הסתיימה בהסכם הפיצוי של עיריית רחובות, אחר גם הגיש תביעה נגד הביטוח הלאומי והם הסכימו להכיר בה כנפגעת עבודה ולהעניק לה פיצוי של 43 אלף ₪.
סה"כ קבלה האישה אשר יוצגה ע"י עו"ד גיא שדה פיצויים בסך 68 אלף ₪
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה