ביום רביעי 3.11 יתקיים טקס הפתיחה החגיגי של השוק העירוני ברחובות
מבנה השוק החדש, שנבנה ע"י עיריית רחובות באמצעות הלר – החברה לפיתוח רחובות, כולל שטחי חנויות ודוכנים בגודל כולל של 1,700 מ"ר והוא מהווה את השלב הראשון בפרויקט מתחם השוק העירוני .

לאחר שנים של ציפייה, השוק העירוני החדש של רחובות יפתח את שעריו ללקוחות ביום רביעי, 3.11 והשוק הישן ייסגר לחלוטין. מבנה השוק החדש, שבנתה עיריית רחובות, משתרע על שטח כולל של 1,700 מ"ר ובו יהיו דוכני פירות וירקות, מעדניות, מאפיות ועוד דוכני ממכר רבים.
עיריית רחובות הודיעה כי השוק החדש יפתח ללקוחות באופן רשמי ביום רביעי ה-3.11. בימים הקרובים יסיימו בעירייה את עבודות ההכנה האחרונות לקראת פתיחת השוק ללקוחות, עם תום העבודות ומתן זמן מספיק לסוחרים להתארגן בדוכנים החדשים.
מבנה השוק החדש, שנבנה ע"י עיריית רחובות באמצעות הלר – החברה לפיתוח רחובות, כולל שטחי חנויות ודוכנים בגודל כולל של 1,700 מ"ר והוא מהווה את השלב הראשון בפרויקט מתחם השוק העירוני .
בחודשים האחרונים עסקה חברת הלר בביצוע ההתאמות של המבנה לשימוש יומיומי והשמישה את כל המערכות הקיימות בשוק כגון חשמל, אוורור ועוד, ביצעה התאמות בדוכנים לפי צורכי הסוחרים בנושאי חשמל ומיזוג, הוסיפה פתחי כניסה מרחוב לבקוביץ עם שערים דקורטיביים, הקימו שירותים חדשים לרווחת קהל המבקרים, הוסיפה תאורה דקורטיבית ועוד.
מיד עם פינוי השוק ישן יחלו בעירייה להקים את שלב ב' בפרויקט, שהוא מתחם נוסף של שוק מקורה, בהיקף של 500 מ"ר אשר יכלול את דוכני הפירות והירקות בשוק. כמו כן, עם פתיחתו של השוק החדש יוכשר חניון עילי לעשרות רכבים ויתבצעו עבודות להכשרת הכניסה לחניון התת קרקעי ( שכבר נבנה) אשר מכיל עשרות מקומות חנייה נוספים. החניונים ישמשו את לקוחות השוק העירוני.
במסגרת העבודות לפתיחת השוק, נסגר רחוב בילו לתנועת כלי רכב והוקם בו אוהל גדול זמני שישמש את בעלי הדוכנים אשר אמורים לשכון במתחם השוק המקורה - שלב ב'.
הקומפלקס המלא של שלב ב' יהיה מוכן בעוד כשנה ויהיה מורכב למעשה מהשוק הבנוי ( שלב א'), שוק מקורה (שלב ב'), חניון עילי וחניון תת קרקעי. מחוץ לשוק אמור להיות אזורי מסחרי עם חנויות ומסעדות, וישלים רצף של אזור מסחרי אותנטי ושוק חיים מרחוב הרצל ועד לקניון.
בעירייה מקווים שהשוק החדש יהווה מוקד משיכה מרכזי לבילוי וקניות וצופים שהוא יפעל גם בשעות הערב בדומה לשווקים אחרים בארץ.
פתיחת השוק התעכבה במשך שנים רבות בגלל מחלוקות בין הסוחרים לבין העירייה בכל הקשור לפינוי השוק הישן וזכויות הסוחרים. לפני כשנתיים הוקמה וועדה מטעם העירייה שהובילה את ההליך מול וועד הסוחרים ובראשה עמד סגן ראש העיר, יניב מרקוביץ׳, חברי המועצה אבי קינד ואמיתי כהן, רמי מדהלה, מנהל אגף שכונות ומנהל השוק העירוני וליאור שוקרי, מנהל אגף תנועה ושילוט, פיקוח ושיטור עירוני.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
-
אורחיאלללללה!!! אצא לי אשוקה כזברה אקנה לי והתרנגול קו קו והכוסברה טו טו ..02.11.21 12:39 תגובה
-
אורחהשוקה***.02.11.21 23:43 תגובה
-
אורחחחחחח והעורב ררררהה רההה ומלול נונווווווו...03.11.21 21:18 תגובה
-
-
אורחהיתכן? חבר המועצה מתן דיל שכנע את סוחרי השוק לעבור לשוק החדש, אבל רחמים מלול יגזור את הסרט? הזייה שאין כדוגמתה.02.11.21 14:11 תגובה
-
אורחשיהיה בהצלחה02.11.21 15:19 תגובה
-
אורחכל הכבוד לראש העיר מלול למתן דיל וליניב מרקוביץ על המאמץ הגדול אוהבים אתכם והכי חשוב שהשוק נפתח .02.11.21 15:36 תגובה
-
אורחמלול אין עליך מקווה שתתמודד שוב לראשות העיר02.11.21 15:40 תגובה
-
אורחצריך לפרוש. די. 12 שנה זה יותר מדי. נחנקנו.02.11.21 19:12 תגובה
-
-
אורחדיל לא מסוגל למכור כוסברה בשוק-זה גדול עליו02.11.21 16:18 תגובה
-
אורחאולי יפתחו הכזה בכל עיר/ מועצה מקומית בישראל כולל קצרין יהודה ושומרון02.11.21 19:24 תגובה
-
אורח2 קדנציות לכל מתמודד אחרת נקבל ביבי 202.11.21 19:52 תגובה
-
אורחנכון מאוד....03.11.21 16:41 תגובה
-
-
אורחאנו תושבי העיר רחובות רוצים להגיד תודה למלול על הכל...סבלנו משחיטות שלטונית רק בגלל שאין הגבלה למספר הקדנציות ..התושבים רוצים שינוי מישהו חדש ואת זה תראה בקלפי02.11.21 19:57 תגובה
-
אורחכפוי טובה.צריך להחזיר את סנדלר,לפידות ופורר,אתה תאכל מהם מרורים02.11.21 20:17 תגובה
-
אורחשחיטות יש ביום כיפור.02.11.21 23:44 תגובה
-
אורחעבד נרצע של מלול. תתחיל להתרגל לביטוי "ראש עיריית רחובות מתן דיל".03.11.21 00:24 תגובה
-
-
אורחמה תודה ל ראש העיר זה כסף שלו מספיק 12 שנים ש אילך הביתה02.11.21 21:06 תגובה
-
אורחמלול מסרב לפרוש לפנסיה תקציבית.03.11.21 00:24 תגובה
-
-
אורחעוד קדנציה נוספת למלול ורחובות תהפוך לבני ברק או מאה שערים.02.11.21 23:08 תגובה
-
אורחבאיזה שעה טקס פתיחת השוק?03.11.21 05:24 תגובה
-
אורחקמת מוקדם לכבוד הפתיחה ???, לא ניראה לי שיש כיבוד.03.11.21 11:23 תגובה
-
-
אורחשוק מה שוק, מה עם מזרקת מים ברחובות ???? בכיכר ?????03.11.21 21:20 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: