הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

שליח ברחובות נפגע מרכב מצבו בינוני

צילום: דוברות איחוד הצלה

אבי בר

יום ראשון 7/11 בשעה 21:31 התקבל דיווח על ת.ד בין רכב לאופנוע ברחוב בנימין ברחובות. חובשים ופראמדיקים של מד"א וכונני איחוד הצלה העניקו טיפול רפואי ופינו לבי"ח שיבא בתל השומר גבר בן 24 במצב בינוני עם חבלת ראש

יהונתן ססי חובש איחוד הצלה מסר:

"מדובר בתאונה עם מעורבות רכב ואופנוע שליחויות. רוכב האופנוע נחבל בראשו והענקנו לו סיוע ראשוני בזירת התאונה. לאחר מכן הוא פונה בניידת טיפול נמרץ למרכז הרפואי שיבא בתל השומר"




להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


  • רפואה שלמה אמן 🙏
    08.11.21 08:18 תגובה
  • חלאס מה יהיה עם הת.ד האלה?? אנשים אין להם חוקים בכביש,דוהרים בכל מקום אין תמרורים אין רמזורים אין עצור אין מעבר חציה נוהגים ללא אורות רוכבי קורקינט ואופניים חושבים שתמרורים לא מיועדים להם נוסעים כמו בהמות על הכביש....אין שכל אין דאגות !!אנשים נוהגים כאילו הכביש שייך להם! רחובות ירדה לתת רמה מכל הבחינות אנשים איבדו את זה....חבל שהפקחים או משטרת ישראל עסוקים בלתת דוחות חניה קודם תדאגו לעשות סדר בחוקי התנועה שידאגו לתת דוחות לאלה שנוסעים כמו חיות על הכביש ואז דוחות חניה...קצת יותר חשוב לא?
    08.11.21 08:26 תגובה
    • מסכים איתך לגמרי זה מה שמעניין את עירית רחובות לתת דוחות על חניהפקחים מסתובבים ב 3 בלילה כמו משועממים מחפשים איפה יש רכב באדום לבן.. שום דבר אחר לא מעניין אותם.
      08.11.21 09:15 תגובה
    • מי אמר שהרוכב אופנוע אשם , רוב הפעמים הנהגי רכבים אשמים שלא מסתכלים במראות או שלא מאותתים!!
      08.11.21 10:00 תגובה
  • רוכבי הקטנוע נוסעים כמו משגועים. מכת מדינה ומסכן נהג הרכב שיאשימו אותו
    08.11.21 09:17 תגובה