הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

השומר הצעיר ומרכזים לצדק חברתי מזמינים את תלמידי י'-י"א ברחובות להצטרף לתוכנית ההכשרה שתלמד אותם איך ניתן ליצור שינוי חברתי ולהוביל פרוייקטים חברתיים בקהילה; לינק להרשמה מצ"ב בכתבה

התוכנית תיפתח ביום ראשון הקרוב 14.11. התוכנית מוכרת כשעות התנדבות במסגרת "מעורבות חברתית" בכל התיכונים בעיר.

מערכת האתר

לא פעם אומרים שהדור הנוכחי שקוע בעצמו ופחות מעורב בנעשה ומתרחש סביבו, אך מנגד ניתן לראות תנועות חברתיות ותנועות נוער כמו ה"שומר הצעיר" וה"מרכזים לצדק חברתי" המאמינים שלדור הצעיר ישנה מודעות גבוהה לעוולות חברתיות וחשופים למקרי אלימות, גזענות, חרמות וחוסר שיוויון. אותן תנועות מאמינות שאם מתן ויצירת כלים תיאורטיים ומעשיים ילמדו בני הנוער להיות שותפים ומעורבים בחברה.

לראשונה, נפתחת ברחובות תוכנית הכשרה לשינוי חברתי ייעודית לנוער ביוזמת "השומר הצעיר" ו"המרכזים לצדק חברתי" במסגרתה ילמדו המשתתפות והמשתתפים על הכוחות המעצבים את החברה הישראלית, ירכשו כלים להובלת פרויקטים חברתיים, עמידה מול קהל. כאשר בשלב הסופי של התוכנית יוכלו המשתתפות והמשתתפים להוביל פרויקטים חברתיים מגוונים בעיר, בליווי של פעילים מנוסים.


תחילת הקורס בימי ראשון החל מ14.11, בין השעות 16:30-18:40 , רחוב השומרים 3, קן השומר הצעיר

התוכנית מוכרת כשעות התנדבות במסגרת "מעורבות חברתית" בכל התיכונים בעיר.

מספר המקומות מוגבלים: להרשמה ליחצו על הקישור: https://l-p.site/merkazim_hashomer

לפרטים נוספים: עידן 052-3754371




לדברי מעיין מגן כיתה י' , בוגרת תכנית:

"תמיד הרגשתי שיש דברים שפשוט לא צודק שהם ככה אבל היה קשה לשים על זה את האצבע. בזכות הלמידה החוויתית בקורס למדתי על העולם כמו שלא הייתי לומדת בחיים ואפילו נהניתי והכרתי חברים."


לדברי עידן טל רכז התכנית:

"אני מאמין שלבני ובנות הנוער יש כוחות עצומים שיכולים לעצב את הקהילה העירונית שלנו לטובה" ומוסיף: "ההשפעה היא מיידית ממש. זה מדהים לראות כמה הכשרה ממוקדת כמו התוכנית הזו יכולה להיות נקודת מפנה בחיי הנערים והנערות ובכל מה שהם והן יבחרו להשקיע."




להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה