עיריית רחובות הצטרפה בימים אלו לשירות החדש של משרד המשפטים והרשות לרישום והסדר זכויות מקרקעין, אשר יאפשר לכם לקבל אישור לרשם המקרקעין בקלות ובמהירות, ויקל על תהליך רכישת הדירה.
השירות החדש, יאפשר לכל רוכשי הדירות בעיר לקבל אישור של העירייה לטאבו שיעבור ישירות לרשם המקרקעין, והכל באופן מקוון ללא המתנה מיותרת. מדובר על מסמך המאשר כי הנכס נקי מחובות של העירייה ועל פיו ניתן לבצע העברת בעלות.
במסגרת הגשת בקשה לרישום עסקה עבור נכסים ברחובות מתייתר הצורך בצירוף אישור היעדר חובות ארנונה והיטל השבחה, שכן לאחר תשלום הנדרש לרשות המקומית הרשות תעביר את האישור באופן מקוון ללשכת רישום המקרקעין.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה