הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

יניב עבדי בטור שבועי והשבוע על... התקדמות הסופר החברתי ברחובות... על מכתב המחאה של הגננות ברחובות... ועל המאבקים המתפתחים ברחובות בנושא הקצאת מבנים על חשבון גינות לילדים

יניב עבדי
יניב עבדי מנכל הסופרמרקט החברתי
יניב עבדי מנכל הסופרמרקט החברתי
שבעה ימים, עמוסי אירועים.
בימים האחרונים פגשתי אנשים רבים והתקדמנו עוד צעד לטובת הקואופרטיב ברחובות. קיימנו עוד חוגי בית ובו הכרנו עוד אנשים שהצטרפו אלינו ואני קורא בעזרת מילים אלו לאלו שעדיין לא הצטרפו, בואו, ההרשמה תיסגר בימים הקרובים!! חפשו אותנו בפייסבוק: סופר חברתי- קואופרטיב המכולת של אורלי וגיא, ברחובות.
נפגשתי עם צוות אשר העלה רעיון להכניס פעילות ותכנים קהילתיים לתוך המתנסים הקהילתיים, העלנו מספר רעיונות ואם נצליח, אעדכן.
ביקרתי בקואופרטיב 'שלנו' בתל אביב. 'שלנו' הינו קואופרטיב צרכני אשר שם לו לחזון את נושא השקיפות, ההתנדבות הקהילתית ומתן הזדמנות שווה ליצרנים ומשווקים קטנים וגדולים כאחד. אני מאחל להם ולנו המון הצלחה.


נפגשתי עם מנכ"לית הבנק החברתי, אירה פרידמן שקם לו בימים אלו. אירה השאירה בי רושם עז, היא חדורת מוטיבציה ומאמינה כי ביחד נוכל להוזיל את העלויות המשפחתיות בהשוואה לבנקים הקיימים היום.
הרצאתי בשיתוף הקתדרה ברחובות, בכנס למודעות פיננסית, היה מרתק מאוד ואני מקווה כי הצלחנו להגיע ללב האנשים ולתת קצת מהידע שצברנו במהלך השנים בכדי שיוכלו להתנהל כלכלית טוב יותר. כולי תקווה כי נרים כנסים נוספים בתחום. ואני באמת מוריד את הכובע בפני הקתדרה ברחובות על היוזמה והרצון לייצר מודעות בתחום הפיננסי. אתם מוזמנים להצטרף בכנסים הבאים.


וקצת על הילדים שלי,
כהורה לשלושה ילדים אשר שניים מהם נמצאים בגני עירייה, נחשפתי בימים האחרונים באמצעות הפייסבוק והעיתונות המקומית, להרבה מאוד תהליכים שמתנהלים בעיר וכנראה שילדי מושפעים מהם והתחושה האישית שלי היא שההשפעה איננה חיובית.
התפרסם מכתב של הגננות כי הן מרגישות כי אינן מקבלות תמיכה מספקת מצד המערכת, התפרסם כי הורים רבים חוששים למבני הגנים שלהם והורים אחרים מפחדים שייקחו להם את הגינות הציבוריות שלהם לטובת אי אילו מיזמי בנייה. מתפרסמים חוויות של הורים על צואת חתולים מרובה בחולות הגנים שגורמת לזיהומים בקרב הילדים (גם בגני הילדים שלי, סובלים מאותה בעיה) ועוד ועוד.
לצערי, ישנן גורמים המנסים להציג את ההורים כמוטים פוליטית או כאלה המנסים לתת לזה ציביון דתי-חילוני ואינני מסכים עם ניסיונות אלה ומזכיר כי ילדינו אינם מצע פוליטי או מקום למשחקי כוח וחשוב שנזכור זאת.
נדמה לי כי סימפטומים אלה ואחרים מצביעים על ואקום שנוצר כתוצאה מהתעלמות או אי קריאת המפה כמו שצריך והייתי שמח כי פרנסי העיר ייקחו חזרה את השליטה לידיים וייתנו לנו ולילדינו את הסביבה האידיאלית והתומכת לקבל חינוך טוב ופורה. כולי תקווה כי יפעלו יחד עם ההורים תוך מתן קשב ויד למצוקות שאנו חווים ומתוך ראייה כוללת וארוכת טווח.
אני כהורה מעוניין כי צוות החינוך של ילדיי יתמקד בחינוך והקניית ערכים ושיהיו חופשיים מדאגות אדמיניסטרציה ומאמין כי יחד תוך הושטת יד הדדית עם מחלקת החינוך ברחובות, נוכל להחזיר את הרוגע לילדינו.
בברכה,
יניב עבדי





להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה