הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

ערנות של תושבת הביא לתפיסת צעירים עם באנג וסמים

אבי בר

תושבת רחובות פנתה לשוטר שעבר לידה ולא היה בתפקיד והפנתה את תשומת ליבו לעבר 2 צעירים הנראים לה משום מה חשודים. ולטענתה, הם נראים כאילו שהם מחכים לה שתלך כדי לבצע משהו. השוטר ניגש אל הצעירים ושאל למעשיהם וכאשר ערך עליהם חיפוש גילה כי אחד הצעירים מחזיק 2 שקיות שהיו בהם באנג (כלי עישון) וחומר החשוד כסם.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


  • שיפגעו בעצמם.... זכותם החופשית והלגיטימית. ובאותו זמן > אונס קבוצתי/שוד/יריות ושלל מקרים מצערים. הלואי שבאנגים יהיו הצרות שלנו
    26.02.14 19:08 תגובה
  • שטאזי ברחובות. הזדעזעתי לקרוא זאת: איזושהי יכנע ישישה, תוחבת אפהּ המאונקל ומרחרחת, אצל עוברי-אורח תמימים ואז קוראת לשוטר, \"חפש אצלם!!!!\" משל נחשדו, מינימום, בטבח המוני... השוטרון העלוב (שאמור היה, באותה עת, לתפוס נהגים עבריינים ומסכני-חיי-אדם), קופץ על המציאה, לעשות דבר-מה, ש: א\' - פוגע בזכויות-האדם הבסיסיות, של אזרחים הגונים (האם החיפוש היה לגיטימי וחוקי, בכלל?? לא נראה לי!!) ב\' - פוטר אותו, מעבודה משטרתית אמיתית, לשם הגנה על חיי-אדם (כאמור לעיל) והקרבנות, כמובן: שני צעירים חפים אלה, שכולה רצו, לעשן קצת מריחואנה!! כמו מיליון וחצי (אומדן שמרני ומינימליסטי) בני-אדם אחרים בישראל. ידיעות *כאלה*, רק מבהירות לכולנו, עד כמה חיונית ודחופה, היא הלגליזציה. מאחל כל רע, לאותהּ \"תושבת\" חשוכה - ולשוטרון העלוב שלצדהּ.
    26.02.14 20:47 תגובה