הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

במהלך חול המועד פסח יוצגו בגלריה העירונית רחובות תערוכות של האמנים: צבי טולקובסקי ושושנה גבעון

הכניסה חופשית

חנה קקיאשוילי

הגלריה העירונית לאמנות רחובות - פתוחה גם בפסח.

במהלך חול המועד יוכלו תושבי רחובות ליהנות משתי תערוכות המוצגות בימים אלו בגלריה העירונית של האמנים צבי טולקובסקי ושושנה גבעון.


"מסעות טולקובסקי בעולמות הפנטזיה"

אמן: צבי טולקובסקי | אוצר: חגי שגב

עשרות שנים של יצירה מתנקזות לכדי תערוכה המתמצתת עשייה עשירה ורב-גונית. האמן אוסף גזרי ניירות, כותרות עיתונים, צילומים ודימויים אחרים מתוך מגזינים, ספרים וחפצים עזובים, ואותם הוא מחבר לסיפורי פנטזיה המתייחסים למציאות ההיסטורית והעכשווית.


"גדילים"

אמנית: שושנה גבעון | אוצרת: יעל סונינו-לוי

מקבץ העבודות בתערוכה זו מושפע מהמטען התרבותי של האמנית, מאהבתה למלאכות האריגה, הרקמה והצורפות וכן מהמרקם המשפחתי האישי והמורכב. בתערוכה מוצגים הדפסים של דימויי לב, העוסקים בהיבטים אורגניים-ביולוגיים וצורניים של הגוף והלב ומסמלים עבורה את הקשר הבין-דורי.


מתי? 17-20.4 | ימים א'-ד' | 13:00-9:00

הכניסה חופשית!


לפרטים נוספים >> bit.ly/36bOEVS

בטלפון 08-9390390




להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה