הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

העירייה אישרה את ההצעה לסדר של מתן דיל בנושא סבסוד הסעות התלמידים לאור עבודות הפיתוח בכביש המחבר בין רחובות ההולנדית לכפר גבירול הצפוי להמשך מספר חודשים ובתחילת השנה יוחלט אם לסבסד או לממן שאטלים לתלמידים

ביום חמישי צפוי להתקיים מפגש בין ליאור שוקרי נציגי השכונות ומתן דילמים אלו בכביש המחבר בין אבן גבירול לרחובות ההולנדית

חנה קקיאשוילי

עיריית רחובות החלה את עבודות הפיתוח של הכביש המחבר בין רחובות ההולנדית לאבן גבירול ואף בצעה מפגש תושבים בו הציגה את כל התוכניות וענתה על שאלות התושבים.

לאור פניות רבות של התושבים בעקבות השינויים בתנועה ובתנועת התחבורה הציבורית בשתי השכונות, פנה מתן דיל במכתב לשרת התחבורה, מירב מיכאלי למציאת פתרון. במכתבו מבקש דיל למצוא פתרון לתושבים שנפגעו על ידי הכפלת קווי האוטובוס 14 ו16 וכן תגבור קו 17 המשמש את החיילים. דיל בקש למצוא פתרון גם לתלמידים (במידה ולא יימצא פתרון לקווים 14 ו16) לתקצב הסעות לתלמידים שאין להם תחבורה ציבורית למוסדות החינוך בעקבות השינויים.

בנוסף למכתב מתן דיל הגיש הצעה לסדר למועצת העיר בו הוא מבקר את היערכות העירייה לעבודות ומבקש לסבסד הסעות לתלמידים, להדביק הודעות על השינויים בכל תחנות האוטובוסים בשכונות ולעדכן את התושבים מיד כאשר יפתח ציר התנועה בין השכונות.

בישיבת המועצה שהתקיימה השבוע העלה מתן דיל את ההצעה לסדר ומחזיק תיק התחבורה אבי קינד ענה כי העירייה נערכת למצב שנוצר ובתחילת השנה בהתאם לקצב התפתחות העבודות העירייה תבחן ותחליט באם לממן או לסבסד את השאטלים לתלמידים.

בישיבת מועצת העיר ראש העיר הסביר כי כבר בעוד 3 חודשים תורגש הקלה משמעותית עם פתיחת 2 נתיבים לתנועה.

כמו כן, לאור הדיון במועצה הודיע מנהל אגף התנועה, פיקוח שילוט ושיטור עירוני ליאור שוקרי כי יקיים ביום חמישי 9/6 ישיבת עבודה עם תושבי השכונות בהשתתפות מתן דיל.

ליאור שוקרי הוסיף וציין כי חלק מהפתרונות שכבר מיושמים ומיום שני 23.5 השיטור העירוני עוסק מידי בוקר בהכוונת התנועה בכביש 411 ביציאה מכפר גבירול

והחל מתאריך מ-10.6.22 יתווספו שתי נסיעות בקו 17 מכפר גבירול אל תחנת הרכבת, בשעות 07:30 ו-08:15.



כל הפרטים על העבודות בכביש באתר עיריית רחובות

https://www.rehovot.muni.il/articles/item/5382/



ההצעה לסדר


המכתב לשרת התחבורה




להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה