קרא 450 ספרים! איתן ויינברג בן 9.5 מרחובות הוא הקורא המצטיין של רשת הספריות העירוניות ברשת חוויות לאחר שקרא בשנה האחרונה 450 ספרים
סיגל לוי בן ישי מנהלת רשת הספריות, אמרה בפתיחת האירוע: "אומרים שילדים היום לא קוראים? אז אומרים. אנחנו בספריות זוכים לראות מדי יום את מאות הילדים שקוראים והרבה. את כל אותם ילדים, אתכם, שמגיעים יום יום לספרייה, ומחכים בהתרגשות שייצא כבר הספר החדש בסדרה שהם עוקבים אחריה בשקיקה, מתי ייצא דוד אליהו החדש, וכראמל והחדש של ריק ריירדן.

רשת חוויות ממשיכה את המסורת לעידוד הקריאה בעיר וקיימה את טקס הקוראים והקוראות המצטיינים בכל סניפי ספריות הרשת ברחבי העיר, אשר נבחרו על ידי מנהלות הספריות. לכל ילד וילדה הוענק שי מותאם במיוחד בשבילו ובשבילה.
לאחר חלוקת תעודות התקיימה שיחה עם הסופר ינץ לוי, תושב העיר רחובות ומי שכתב את היצירות הספרותיות דוד אריה, סבא אליהו ועוד להיטים בלתי נשכחים בדור הזה.
הקורא המצטיין הוא איתן ויינברג בן 9.5 שקרא 450 ספרים.
רשימת הקוראים המצטיינים: איתן ויינברג, כרמי רובינשטיין, אלון מונדרר, תום בודניק, איתי כהן, אופיר רובינשטיין, אביטל בן דוד, רונה סתיו מהספרייה המרכזית, אמה יאן פיתאל, עידן קומרולוקוש, משה רומי, תאי רובל מספריית רחובות החדשה, יהונתן בוחניק, האחיות אפרת והודיה שואף, ישי שימשוביץ מספריית אושיות, אריאל סולומון, אביגיל בן מרדכי, לורי קליין מספריית כפר גבירול, אורי רבינוביץ, יאיר נחמן, יעל תפארת מספריית מרגולין, אהוביה וקנין, סוטו רפאל, מידני שרה, כברה טל מספריית קרית משה.
סיגל לוי בן ישי מנהלת רשת הספריות, אמרה בפתיחת האירוע:
"אומרים שילדים היום לא קוראים? אז אומרים. אנחנו בספריות זוכים לראות מדי יום את מאות הילדים שקוראים והרבה. את כל אותם ילדים, אתכם, שמגיעים יום יום לספרייה, ומחכים בהתרגשות שייצא כבר הספר החדש בסדרה שהם עוקבים אחריה בשקיקה, מתי ייצא דוד אליהו החדש, וכראמל והחדש של ריק ריירדן. אז נכון שהתחרות על ליבם של הילדים גדולה, ויש עוד הרבה אפשרויות לבילוי שעות הפנאי, ועדיין, אף אחד לא יכול לעמוד בפני סיפור טוב. ועדיין אין תחליף לחוויה של שקיעה לתוך ספר שאנחנו לא מצליחים להפסיק לקרוא בו, גם אם זה אומר להישאר ערים כל הלילה".
מנכ"ל רשת חוויות גולן ביטון:
"אנחנו גאים ושמחים בכל ילד וילדה, שבוחרים להמשיך את המסורת המפוארת של עם הספר. מאחורי העשייה הערכית הזאת עומדים ראש העיר, רחמים מלול, סגן ראש העיר ויו"ר הרשת, אמיתי כהן, סיגל לוי בן ישי ומנהלות וצוות הספריות, אשר נותנים תמיכה רחבה מכל הלב לכל פונה, מתוך אמונה שלמה בערכים ובתרומה של הספרים לקוראים ולהמשך המורשת המיוחדת של העם היהודי. בימים אלו אנו מקדמים פתיחת סניף נוסף של הספריות בשכונת המדע".
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
- אורחפוליטיקאים לא נכונים פוגשים שוטרים לא נכונים ויש כאוס אבטלה ופשיעה ברחובות12.06.22 10:13 תגובה
- אורחכל הכבוד איתן 💪🏽12.06.22 10:16 תגובה
- אורחכל הכבוד . ראוי לציין שאחד מהילדים ילד בן 5. למה לא לתת לזה מקום בכתבה? קראתי על זה בכתבה אחרת12.06.22 10:32 תגובה
- אורחקרא יותר מספר ליום?12.06.22 10:48 תגובה
- אורחהילד גאון ,כל הכבוד12.06.22 16:26 תגובה
- אורחכל הכבוד!13.06.22 17:42 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: