הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

17 שנות מאסר בכלא נגזר על אחד הנאשמים ברצח הסוכן המשטרתי אנטון רומן ז"ל ברחובות אשר פעל בקרב ארגון הפשיעה לביא

בין הנאשמים הנוספים באירוע גם עמוס לביא, דוד פלוס, ס.נ ואחרים

אבי בר
אנטון רומן זל צילום פייסבוק
אנטון רומן זל צילום פייסבוק


בית המשפט המחוזי מרכז (הרכב נשיאת ביה"מ כב' הש' לורך, עטר, קובו ) גזר על רומן אגרונוב 17 שנות מאסר בפועל זאת לאחר שהרשיע אותו על פי הודאתו בסיוע לרצח וקשירת קשר לרצח לפשע בגין חלקו ברצח אנטון רומן ז"ל. בנוסף, הוטל על הנאשם פיצוי בגובה 35,000 ₪.

זירת הרצח בפרדס מעבר לכביש 411

לאחר משא ומתן הגיעו הצדדים להסדר במסגרתו הגישו היום עו"ד גבי פאר וליאת פלג כתב אישום מתוקן כנגד אגרונוב. על פי כתב האישום המתוקן אגרונוב, עמוס לביא, דוד פלוס, ס.נ ואחרים קשרו קשר לגרום למותו של אנטון רומן, ששימש כסוכן משטרתי. לשם כך, קבע ס.נ עם המנוח להיפגש במטרה לבצע עבודה יחדיו. לאחר פגישה ראשונה בה לקחו חלק גם אגרונוב ואחרים הובהר למנוח כי בכוונתם לפגוע באדם מסוים. לשם הוצאת התוכנית לפועל קבעו המנוח ואגרונוב להיפגש בשעות הערב, עם הגעתו של מנוח לנקודת המפגש הוא התבקש על ידי אגרונוב להשאיר את הטלפון הנייד שברשותו, אז התחילו השניים לצעוד לעבר נקודה נוספת ובשלב מסוים עזב אגרונוב את המקום. בסמוך לכך הגיע רכב עם אנשים נוספים והורו למנוח לעלות לרכב. לאחר נסיעה קצרה, ירדו שניים מנוסעי הרכב עם המנוח, התרחקו מספר מטרים מהרכב, ואז אחד מהם ירה מטווח קרוב במנוח 7 כדורים שגרמו למותו.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה