הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

קריית החינוך דה שליט קבלה תקציב של 15,000 ש"ח על זכיית נבחרת בית הספר במקום הראשון בתחרות חדר הבריחה המתמטי הארצי (אליפות הסייבר)

השבוע ערך משרד החינוך את טקס חלוקת הפרסים בה קיבל בית הספר תקציב של 15,000 ש"ח וחברי הנבחרת זכו במחשבים ניידים.

חנה קקיאשוילי
קרדיט צילום: קרדיט: דוד וויל, לע"מ
קרדיט צילום: קרדיט: דוד וויל, לע"מ

אלופי הסייבר של רחובות.

משרד החינוך ערך את טקס הענקת הפרסים בתחרות הסייבר של בתי הספר - חדר בריכה במתמטי, בו זכו במקום הראשון תלמידי קריית החינוך דה שליט.

תחרות חדר הבריחה המתמטי הינה תחרות ייחודית וחדשנית הכוללת אתגרים מתמטיים בשילוב אתגר חדר בריחה. אל הגמר העפילו תלמידי שכבת י' בקריית החינוך דה שליט רחובות אשר כבשו את הפסגה כשהצליחו לפצח 4 כספות וזכו במקום הראשון.

חברי הנבחרת זכו במחשבים ניידים ובית הספר זכה בתקציב של 15,000 ש"ח לפעילות מדעית/טכנולוגית לבית הספר.

אליפות הסייבר הישראלית נערכה בשיתוף The Trump Foundation - קרן טראמפ ומרכז השלטון המקומי בישראל.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה