הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

תושבת רחובות, אודיה מעודה עתידה להוציא בקרוב את הסינגל הראשון שלה "כובע מצחיה אפור"

השיר הראשון הוא חלק מאלבום הבכורה שעתיד לצאת בקרוב בו יהיו סגנונות מוזיקליים שונים וכן היא תשיר בשפות עברית, אנגלית, ספרדית ותימנית.

חנה קקיאשוילי

אודיה מעודה מרחובות עתידה להוציא לאוויר את השיר הראשון שלה.

אודיה בת 32 גדלה והתחנכה בעיר עוסקת כיום בתחום החינוך כמנהלת גן בעיר רמלה. לדבריה תחומי ההתעניינות שלה גדולים והיא אוהבת להתעסק בהכל: שירה, ציור איפור ועוד. מאז ומעולם היא אהבה לשיר והופיעה באירועי בית הספר. היא עברה קורסים לזמרים, וחפשה פלטפורמה לשיר בה. היא הופיעה על בימת יום העצמאות והופיעה עם ההרכב שאיתו עבדה במהלך הקורס לזמרים ולאחר שנפרדו החלה להופיע סולו.

עם סגירת מערכת החינוך בתקופת הקורונה היא החלה ללמוד גיטרה, לכתוב ולהלחין שירים מקוריים שלה. זה היה הרגע שהיא החליטה למנף את עצמה והחלה לעבוד על אלבום ראשון שכאמור בימים אלו עתיד לצאת הסינגל הראשון שלה "כובע מצחיה אפור" שמדבר על כאב של פרידה מאהוב. לדבריה לא מדובר משהו שקרה לה באופן אישי אלא היא חשבה על כאב ובנתה סיפור, אליו כל אחד יוכל להתחבר. "אני אוהבת שכל אחד מתחבר לשיר מהצד שלו" סיכמה אודיה.

הסגנון של האלבום הוא פופ עברי ויהיו בו שירים קצביים ושקטים ולדבריה אפילו נגיעות של המסורת התימנית ממנה באה משפחתה. האלבום ישלב שירים מהמוזיקה ים תיכונית ושפות שונות בתימנית, אנגלית, ספרדית. על הסינגל הראשון היא עובדת עם המפיק אידוב שי, ושרון מורדוך חברה שהינה מורה לפיתוח קול.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה