הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

וונדליזם באנדרטה לזכר קציני צה"ל אבא ובן שנפלו בשירות הצבאי! החל מבצע גיוס המונים לשיקום המצפור בגלבוע שהוקם לזכרם של דובי וערן שמיר (בוגר תחכמוני ותיכון אמי"ת ברחובות) ז"ל ממזכרת בתיה

לאחרונה המקום נהרס באירוע ונדליזם וכעת החל מבצע גיוס המונים לשיקומו. היום הגיע למקום ראש המועצה, גבי גאון שקורא לתושבים לפתוח את הלב ולתרום למטרה החשובה.

חנה קקיאשוילי
תמונה מאתר הפרוייקט
תמונה מאתר הפרוייקט

ראש המועצה, גבי גאון הגיע הבוקר אל המצפור בגלבוע לזכרם של דובי וערן שמיר ז"ל שעבר לאחרונה הרס וונדליזם. לאחר הביקור יצא גאון בקריאה לתושבים להצטרף למבצע גיוס ההמונים שהחל בימים אלו על מנת לשקם את המקום.

על הפרוייקט

רס"ן דובי שמיר נהרג לפני 45 שנה בעת שירותו הצבאי כסמג"ד צנחנים במילואים.

בנו, סרן ערן שמיר, סגן מפקד סיירת צנחנים, נהרג 20 שנה אחריו בעת מבצע של היחידה בעומק לבנון.

מצפור שמיר הוקם לזכרם של דובי וערן בהשקעה רבה ברכס הגלבוע שהיה אהוב מאוד על שניהם. לאורך 20 השנים מאז הקמתו ביקרו במצפור עשרות אלפי מטיילים, ביניהם תלמידים, חניכי תנועות נוער וחיילים שהגיעו למקום כדי להכיר את האזור, ליהנות מהנוף הנשקף ממנו וללמוד על תולדות חייהם ומורשתם של דובי וערן שהיו דוגמא ומופת לרוח התנדבות, רעות, אהבת האדם והארץ. לאחרונה נדהמנו לגלות שהמצפור נהרס באירוע וונדליזם קשה.

ההלם והכאב על הפגיעה בזכרם של יקירינו גדול, אך לא נאפשר לרוע להפיל את רוחנו ולקטוע את מורשתם - נעשה הכל על מנת לשקם ולפתח את המקום מחדש ולהוסיף אור על החושך.

אנו קוראים לכם להצטרף אלינו ולתרום לשיקום ופיתוח המצפור ההרוס, להנציח את זכרם ולהנחיל את מורשתם של דובי וערן שמיר ז"ל, אב ובן שנפלו על הגנת הארץ.

למעבר לתרומות

https://www.jgive.com/new/he/ils/donation-targets/83787




להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה