בשעה 12:18 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב איילון, על תאונת דרכים בין 2 כלי רכב ברחוב האלוף יעקב פרי ברחובות. חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו טיפול רפואי ופינו לבי"ח קפלן גבר כבן 40 במצב בינוני עם חבלת ראש ופצוע נוסף במצב קל
פצוע בינוני בתאונה ברחובות
פונה לקפלן

- אורחהחלמה מהירה ו תיסעו. לאת שנה טובההגב 21.09.22 14:42
- אורחלאט ***.21.09.22 19:10
- אורחלתשומת לב מחזיק תיק התחבורה מר אבי קינד, הידוע בכינוי איש הקצפות חסר הלב.הגב 21.09.22 15:23
- אורחשלח
איטל בציר אלשיך מחזירה את פעילות "קבלת שבת בסביבה" ברחובות במהלכן יתקיימו מפגשים עם תושבי העיר בנושא סביבה, פרשת השבוע, הדלקת נרות ועוד; אירוע הפתיחה ביום שישי 9.6 בגינה הסמוכה לבית ספר שריד
לדברי חברת המועצה, איטל בציר אלשיך: ״המשך קיום סדרת מפגשים של קבלת שבת בשכונות, מאפשרת הזדמנות פז למגוון רחב של קהילות בעיר להכיר זרמים נוספים של יהדות מתקדמת, שאינה זוכה במידה מספקת לביטוי בעיר, לקיום של שיח פלורליסטי והיכרות עם תושבים/ות פעילים חברתיים וסביבתיים״.

קבלת שבת בסביבה חוזרת
ח״מ איטל בציר אלשיך (״רחובות חופשית״) מחדשת את פעילות קבלת שבת בשכונות ומזמינה את תושבי/ות העיר ומשפחות ליהנות ממפגש קהילתי לקראת שבת. במפגש ייחשף הציבור לסיפורים של תושבים/ות בעלי זיקה לסביבה וקיימות, לקריאת פרשת השבוע מנקודת מבט חברתית , הדלקת נרות שבת לצד שירה ונגינה של אמנים מקומיים. עד היום התקיימו קבלות שבת ברחובות ההולנדית, המדע, אחוזות הנשיא ועוד.
החל מיום שישי הקרוב 9.6, ומדי שבוע מוזמן הציבור לקבלת שבת ישראלית בסביבה, בשעה 16:30-17:30 בגינה הקהילתית סמוך לתיכון צמוד לביה״ס ״שריד״.
באירוע הקרוב ישתתפו: תקווה דביר ורותי מזעקי, תושבות העיר הפועלות בגינה במהלך השבוע והן תארחנה את: מר דורון רובין, ממלא מקום רב קהילת ״עדת שלום עמנואל״ , אילניה ארבל, משוררת ורבת פעלים שזכתה לאחרונה בפרס יקירת העיר רחובות.
לפרטים נוספים והרשמה: https://lp.vp4.me/o8b8
כתובת: הרב שאול 16, צמוד לביה״ס שריד בגינה הקהילתית.
רוצים להשתתף בקבלת שבת הבאה, לנגן, לספר על יוזמה חברתית או סביבתית שקידמתם?
ניתן ליצור קשר בטלפון 054-3024350
לדברי חברת המועצה, איטל בציר אלשיך: ״המשך קיום סדרת מפגשים של קבלת שבת בשכונות, מאפשרת הזדמנות פז למגוון רחב של קהילות בעיר להכיר זרמים נוספים של יהדות מתקדמת, שאינה זוכה במידה מספקת לביטוי בעיר, לקיום של שיח פלורליסטי והיכרות עם תושבים/ות פעילים חברתיים וסביבתיים״.
- אורח
עיריית רחובות יוצאת בפרויקט חדש- "שירה בשדרה" והופכת את רח' גלוסקין לשדרת המשוררים ויוצאת בקול קורא המזמין משוררים וכותבים מקומיים להציע את שיריהם
ניתן להגיש מועמדות עד ליום רביעי 21.6

עיריית רחובות מקימה את שדרת המשוררים וקוראת למשוררים מקומיים להצטרף!
מכירים משוררות ומשוררים מקומיים? זאת ההזדמנות להציג את השירים שלכם לכל תושבי העיר!
עיריית רחובות מקימה את שדרת המשוררים בעיר ברח' שדרות גלוסקין בעיר, אחד הרחובות היפים, המיוחדים ומוצלים ברחובות. העירייה בשיתוף פורום שולחן עגול של משוררים, משוררות, סופרים וסופרות מהעיר רחובות יוצאת בקול קורא בשם "שירה בשדרה" ומזמינה משוררות ומשוררים העומדים בתנאים הבאים להציע את השירים שלהם להצגה בשדרה:
• על המציע/ה להיות תושב/ת העיר רחובות
• המציע/ה נדרש/ת להיות משורר/ת פעיל/ה אשר פרסמ/ה לפחות ספר שירים אחד שיצא לאור
• השיר המוגש צריך להיות באורך מקסימלי של 80 מילים
את השירים שיוגשו תיבחן ועדה מקצועית בראשות דן אלמגור ותלמה אליגון אשר נציגיה יבחרו את השירים שיוצגו בשדרה.
משוררות ומושררים המעוניינים להגיש מועמדות ולהציע את שיריהם מוזמנים לשלוח שיר אחד או שנים בקובץ WORD תוך ציון שם מלא, מס' טלפון וכתובת מגורים לכתובת המייל > lioz_amishay@rehovot.muni.il
או לרמי הלוי בוואטספ בטל' 052-367-9494. שימו לב- ניתן להגיש מועמדות עד ליום רביעי, ב' בתמוז תשפ"ג, 21.6.23.
לשאלות ופרטים נוספים ניתן לפנות לרמי הלוי בטל' 052-367-9494
ראש העיר רחמים מלול:
"רחובות עיר המדע והתרבות! בפרויקט החדש "שירה בשדרה" אנחנו נצליח להפוך את רח' גלוסקין ליפה אפילו יותר ממה שהוא היום וגם לתת במה ליוצרות והיוצרים המקומיים המוכשרים שלנו. אני מזמין את המשוררות והמשוררות המתגוררים בעיר להגיש את שיריהם כדי שכולנו נוכל ליהנות מהם בקרוב"
יניב מרקוביץ', סגן ראש העיר:
" עוד יוזמה מקסימה שמגיעה מהקהילה. הכל התחיל משיחה של היוצר רמי הלוי ושלי על שיתוף פעולה עם יוצרים מהעיר. חיפשנו ביחד את הקונספט הנכון ולשמחתי מצאנו אותו. יש לנו עיר נפלאה , עם יוצרים מוכשרים ואין לי ספק שהשירים בשדרה יהוו מקום מרכזי אליו רבים מתושבי העיר יגיעו. רגע לפני שבוע הספר העברי אני קורא לכם משוררים תושבי העיר להצטרף למיזם היפיפה שלנו ולקבל במה ציבורית נוספת ליצירותיכם."
במהלך חודש יוני יתקיימו אירועי מוסיקיץ - מגוון מופעים של פילהרמוניה רחובות: ערב מקהלות, ערב פסנתר ועוד והכל ללא עלות
תוכנתי האירועים המלאה מצ"ב בכתבה

הקיץ הגיע והחברה העירונית מזמינה את התושבים לאירועי מוסיקיץ של פילהרמוניה רחובות שיתקיימו במהלך החודש וללא עלות.
תוכנית האירועים
ערב מקהלות 8.6.23 l יום ה' l 19:00 l הקונסרבטוריון העירוני
מקהלת מיתר של הקונסרבטוריון העירוני בניצוחה של מיכל אוקון
מקהלת נעם בניצוחו של זולי פרנק
מקהלת שחר בניצוחה של גילה בריל
חבורת הזמר הרחובותיים בניצוחה של הדר זלטין
ערב פסנתר 15.6.23 l יום ה' l 19:00 l הקונסרבטוריון העירוני, רחבת הכניסה
מיטב הפסנתרנים המקומיים ברפרטואר מגוון ובביצועים ייחודיים.
הקלאסיקות האהובות לפסנתר מאת רחמנינוב, דביסי, שוברט, פרוקופייב, שופן ועוד
ערב תזמורות 22.6.23 l יום ה' l 19:00 l הקונסרבטוריון העירוני, רחבת הכניסה
מיטב התזמורות והנגנים המקומיים ברפרטואר מגוון וביצועים ייחודיים
תזמורת הג'אז רחובות בניצוחו של גורי אגמון
תזמורת כלי נשיפה בניצוחו של יעקב גלר
26.06.23 | יום ב' | 20:00 | אשכול פיס – חנה אברך 25
ערב תזמורת קלאסיקה רחובות 26.06.23 | יום ב' | 20:00 | אשכול פיס – חנה אברך 25
מנצח- דורון סלומון
סולנים: דורון סלומון - גיטרה | גולנרה הכט בר דרומא - חליל, אריה בר דרומא - ויולה
בתוכנית:
מוצרט- סרנדת הפנר
שוברט- פתיחה בסגנון איטלקי
פיאצולה/ בר דרומא- קונצ'רטו לויולה, גיטרה ותזמורת
ערב יצירות כלי נשיפה - סימפוניק בנד רחובות 27.06.23 יום ג'| 20:00 | קריית החינוך למדעים, רח' דרך ירושלים 22
מנצח- אלכס פיאלקו
מבחר יצירות מופת על נושאים ריקודיים לתזמורת כלי נשיפה
לפרטים נוספים>> bit.ly/3MIHlGt
- אורח
חולה על כדורגל! אייל גולן חוזר לשחק כדורגל בקבוצת מכבי עירוני "עמית" באר יעקב מליגה ג'
הקבוצה נקראת על שמו של החייל עמית בן יגאל ז"ל


בימים אלה הוקמה קבוצת כדורגל מכבי עירוני "עמית" באר יעקב" ע"ש החייל שנפל בפעילות מבצעית עמית בן יגאל ז"ל ומנהל הקבוצה ניסן יחזקאל חברו ושותפו של גולן בתקופת ניהול הפועל מרמורק הזמין את אייל גולן להצטרף לאימון הפתיחה של הקבוצה ולהצטרף לסגל הקבוצה.
בימים הקרובים יוחתם מאמן לקבוצה
סגן ראש העיר באר יעקב נועם ששון :
פארק התעשייה ת.מ.ר ב יוצא לדרך! פורסמו מכרזים ראשונים לשיווק מגרשי ת.מ.ר ב' הצמודים לפארק המדע רחובות המיועדים לתעשיית עתירת ידע
תוכנית ת.מ.ר. ב', כוללת כ- 450,000 מ"ר בייעודי תעסוקה ומסחר

פארק התעשייה ת.מ.ר ב' הצמוד לפארק המדע ונושק לדרך מנחם בגין ומכון ויצמן יוצא לדרך והשבוע פורסמו על ידי רמ"י (רשות מקרקעי ישראל) 2 המכרזים הראשונים בשטח של כ - 10,000 מ"ר.
המכרז הראשון על שטח 5,800 מ"ר
המכרז השני 4,745 מ"ר
המכרז יינעל ב - 14/8/23
על פארק ת.מ.ר ב'
תוכנית ת.מ.ר. ב', כוללת כ- 450,000 מ"ר בייעודי תעסוקה ומסחר. מדובר בהמשך טבעי לפארק ת.מ.ר. (תעשיות מדע רחובות – הידוע בכינויו "פארק המדע") המיועד לתעשיית היי- טק, ולחברות בתחומי מדעי החיים סביב מכון ויצמן והפקולטה לחקלאות ברחובות ובקרבת תחנת הרכבת ותחנת המטרו העתידית.
כל מגרשי פארק ת.מ.ר. ב' יחוברו בשבילי אופניים לתחנת הרכבת בשטחי התעסוקה ולאזורים אחרים בעיר, וכמו כן, פרויקט "הקו הכחול 412" , אשר צפוי להתחיל לפעול משנת 2027, ובמסגרתו יפעל בציר הרצל-ויצמן קו נת"צ שיקל מאוד על הגעת מועסקים לאזור התעסוקה. על פי תוכנית המטרו, שתי תחנות מטרו ישרתו של איזור התעסוקה הזה בסמיכות גבוהה.
בפארק מתוכנן פארק ענק בהיקף של כ 80 דונמים , לרווחת כלל תושבי העיר, בתוכה חורשת אקליפטוס , פארק נופי ואצטדיון עירוני מפואר בן 6000 מושבים. בפארק תתקיים בניה איכותית של מבני תעסוקה מסחר וציבור תוך הקפדה על מרחבים ירוקים בהמשך לפארק הקיים.
- אורחכל הכבוד לגדי יגיל06.06.23 08:17
- אורחהתכוונת ״האם התושבים יראו מזה משהו?״.06.06.23 11:07
- אורחלמה לא בונים ישיבות. מי צריך הייטק? עוד כמה שנים ממשלה הזאת וגם את מה שיש אפשר יהיה לסגור.הגב 06.06.23 11:24
- אורח
עדכון לנוסעי הרכבות! בימים שלישי עד חמישי 6-8.6 יחולו שינויים בפעילות קו הרכבת בנימינה- רחובות- יבנה מזרח-אשקלון וגם בקו הרצליה-יבנה מערב- אשקלון
לרשות הנוסעים יעמוד מערך היסעים

לצורך בדיקות חיוניות של תשתית החשמל הרכבתית יחולו שינויים בתנועת הרכבות בימים שלישי, רביעי וחמישי 6-8.6.23 החל מהשעה 21:00 (בקירוב) ועד לחידוש השירות בבוקר שלמחרת.
בימים שלישי, רביעי וחמישי 6-8.6.23 החל מהשעה 21:00 (בקירוב) ועד לחידוש השירות בבוקר שלמחרת:
רכבות בקו בנימינה-אשקלון תופעלנה בין תחנות בנימינה ורחובות בלבד ולא תעצורנה בתחנות: יבנה מזרח, אשדוד ואשקלון. יופעלו היסעים בין תחנות רחובות, יבנה מזרח, אשדוד עד הלום ואשקלון.
רכבות בקו הרצליה-ת"א-אשקלון (טבעת השרון והקו המערבי) תופעלנה בין תחנות הרצליה ות"א סבידור מרכז בלבד ולא תעצורנה בתחנות: ת"א השלום, ת"א ההגנה, חולון, בת ים, ראשל"צ משה דיין, יבנה מערב, אשדוד עד הלום, אשקלון. יופעלו היסעים בין תחנות ת"א סבידור מרכז, חולון, בת ים, יבנה מערב, ראשל"צ משה דיין, אשדוד עד הלום, אשקלון.
תנועת הרכבות תחזור לסדרה מידי יום בשעה 5:00 בבוקר.
לנוסעי הרכבת מומלץ להתעדכן בפרטים באתר האינטרנט, היישומון, או מוקד השירות הטלפוני במספר *5770. פרטים אודות קווי תחבורה ציבורית סדירים ניתן למצוא במוקד משרד התחבורה בטלפון *8787.
- אורח
ביום שני 26.6 תיפתח בבית האמנים ברחובות תערוכת סוף השנה של תכנית המצטיינים לילדים יוצרים
הכניסה חופשית | ביקור בתיאום מראש בטלפון: 08-9472960

החברה העירונית רחובות מזמינה את התושבים לתערוכת סוף שנה של תכנית המצטיינים לילדים יוצרים בבית האמנים 2023
ילדי המחזור התשיעי של תכנית המצטיינים לילדים יוצרים סוגרים שנה עם התערוכה "חלקיקים".
מתי יום ב' | 26.6 | 18:00 | בית האמנים
הכניסה חופשית | ביקור בתיאום מראש בטלפון: 08-9472960
לכל הפרטים הקליקו >> bit.ly/43cor18
- אורח
בעקבות סיור שקיים מתן דיל עם מנכ"ל משרד התחבורה ברחובות הודיע מנכ"ל המשרד כי המשרד יתעדף את פרוייקט חיבור כביש 431 לרחובות במטרה לפתור את בעיית הפקקים
לדברי מתן דיל הוא מתכוון בקרוב להציג את התוכניות לפיתוח וקידום תוכניות התחבורה בהן שכוללת גם הקמת תחנת רכבת נוספת בעיר

לבקשתו של עו"ד מתן דיל, ביום חמישי האחרון הגיע מנכ"ל משרד התחבורה מר אבנר פלור לביקור מיוחד בעיר יחד עם ראש אגף רשויות בחברת נתיבי ישראל מר גונן סער, כדי לעמוד מקרוב על מצוקת הפקקים ועל הצורך בהשלמת חיבור כביש 431 לרחובות.
את הסיור המקצועי הוביל דיל, המתמודד על ראשות עיריית רחובות ומי שפועל כבר שנים מול משרד התחבורה לטובת קידום מגוון פרויקטים תחבורתיים חשובים לעיר. דיל פרש בפני פלור וסער את הבעיות המרכזיות ואת החסמים השונים שעיכבו ומעכבים פיתוח יוזמות חדשות שנועדו להקל על חיי התושבים, וכאמור, רובו של הסיור התמקד בהשלמת שלב ג', במסגרתו יושלם כביש 423 ויחבר את רחובות לכביש 431, נתיב הגישה המרכזי ממזרח לערים נס ציונה ורחובות.
לדברי דיל, "אין יום שבו אני לא שומע תלונות ובעיקר תסכול עמוק מהתושבים שנאלצים לעמוד בפקקים בכניסה וביציאה מרחובות. תירוצים תמיד יהיו, אבל ראש עיר נבחן במעשים וביכולת להניע את גורמי המקצוע ברשויות השונות ובמשרדי הממשלה לפעולה. הפקקים ברחובות לא ייעלמו מעצמם, העירייה חייבת להילחם על שיפור איכות החיים ולכן היה לי חשוב להביא באופן אישי הנה את מנכ"ל משרד התחבורה ואת ראש אגף רשויות בנתיבי ישראל בשעות העומס כדי שיראו בעצמם את המצוקה ויבינו את הדחיפות שבקידום הפרויקט – אני מודה להם מקרב לב על הירתמותם המהירה והמקצועית ועל הבטחתם לקידומו".
בתוך כך, בשבועות הקרובים במסגרת קמפיין הבחירות, צפוי דיל להציג תכנית מקיפה לפיתוח ולקידום תשתיות תחבורה, וכבר עכשיו ניתן לספר על שני נושאים מתוך התכנית כאמור.
חיבור כביש 431 (כביש 423, השלמת מקטע ג') והקמת תחנת רכבת נוספת באזור התעסוקה הורביץ.
"לפי תפיסת עולמי", סיכם דיל, "פתיחת עורקי תחבורה וקידום תשתיות, הינם צעד חיוני לא רק להקלה על העומס בכבישים, אלא גם ליצירת אזורי תעסוקה ודיור חדשים כחלק מפיתוח העיר ושמירה על מרקם החיים שלה. תושבי רחובות ראויים להנהגה שרואה ומבינה את צרכיהם באופן רחב״.
אבנר פלור מנכל משרד התחבורה ״שמחתי על הסיור וההזמנה של מתן דיל. ראיתי והבנתי את המצוקה של תושבי רחובות ועד כמה החיבור לכביש 431 חשוב ודרמטי לפתרון מצוקת הפקקים. לבקשתו של דיל הנחתי את אנשי משרדי להסיר את החסמים ולתעדף את הפרויקט. כבר במחצית הראשונה של 2024 צפויים לצאת שני מכרזים לביצוע החיבור כאמור״.
- אורחמחרטטים אותנו שנים. ב-2019 הבטיח ישראל כץ שמתחילים בהקמה של תחנת רכבת במערב העיר. 4 שנים אחרי, המסילה עצמה עוד בעבודות הכפלה שימשכו שנים, לכולם יש זמןהגב 05.06.23 19:35
- אורחישראל כ״ץ הצביע בעד חוק ההתנתקות. אין ציפיות מתת-אדם שכמותו.06.06.23 07:54
- אורחהבטחות... מרגישים שיש בחירות בקרוב...05.06.23 20:55
- אורחרק מתן דיל, הלוואי שתצליח מתן לממש את שהתושבים בעיר הזו מייחלים לו, אותי יש לך בכיסך, יישר כח שדם חדש יזרום בעיר ההדר והפרדסנות, נקווה לשינוי אדיר בעיר, חזק ואמץ ושהכל ילך לך בקלי קלוטו, ואני מאלה שאין לי כל קשר אליו ולעירייה, רואה רק את טובת עירנו, שרחוב הרצל ייראה כרחוב ראשי נקי ושיהיה נעים ללכת לאורכו, ושלא נרגיש שאנחנו ברחוב .......(תוסיפו מה שיתאים לכם).05.06.23 21:24
- אורחכן, מעניין אם אתה גר ליד התחנה אז לא אכפת לך מאחרים. באירופה יש תחנת רכבת כל 500 מטר!06.06.23 09:39
- אורחמזל שהוא התעורר… הסיכוי שהוא יקדם משהו בנושאים הללו שווה לסיכוי שיגדלו לי שערות בכף היד עוד עסקן ליכוד טיפוסי שמחובר למירי רגב שראינו במרוקו השבוע כמה מעניין אותה החיבור לכביש … מעניין את עסקני הליכוד כולל מתן דיל רק כסף כוח כבודהגב 06.06.23 08:28
- אורח
הפלטפורמה רחובות תפתח ביום שלישי 20.6 קורס הנדיוומן לתושבות העיר בו ילמדו כללי בטיחות בעבודה, שיטות לתליית מדף כולל קידוח בבלוק, גבס ובטון, אינסטלציה ועוד
עלות: 350 ש"ח

חדש בפלטפורמה רחובות -קורס הנדיוומן לתושבות העיר
החלה ההרשמה לקורס הנדיוומן שיתקיים בפלטפורמה במשך 6 מפגשים שיעשו לך את החיים קלים יותר
מה תלמדו?
-כללי בטיחות בעבודה, היכרות עם כלי עבודה ידניים וחשמליים, שיטות לתליית מדף כולל קידוח בבלוק, גבס ובטון, אינסטלציה ועוד…
מתי? ימי ג | 20.6-25.7 |19:30-21:30
עלות: 350 ש"ח
מספר המקומות מוגבל! למידע נוסף והרשמה >> bit.ly/4383q8e
ניתאי גולדברג יחד עם נבחרת דה שליט רחובות זכו במקומות הראשונים באליפות הסייבר של משרד החינוך (סקילס) בתכנות ותכנות מוזיקה
ניתאי זכה במקום הראשון בתחרות המוזיקה ונבחרת בית הספר זכתה במקום השני בתכנות

לפני זמן קצר הסתיימה תחרות הסקילס - אליפות הסייבר של משרד החינוך המתקיימת מדי שנה לתלמידי בתי הספר בישראל. התחרויות כוללת מספר תחרויות במתמטיקה, תכנות, רובוטיקה, רחפנים ועוד לתלמידי היסודי, חטיבות הביניים והתיכונים. היום התקיימה תחרות הגמר כאשר נציגי דה שליט זכו במקומות הראשונים:
בתחרות התכנות לתיכונים זכו תלמידי בית הספר במקום השני
בתחרות תכנות מוזיקה בפייתון זכה תלמיד חטיבה א ניתאי גולדברג במקום הראשון
- אורח
מחר (שלישי 6.6) יתקיים אירוע "מצדיעים לכן" שיח והרצאה לנשות אנשי הקבע ומשרתי כוחות הביטחון שיתקיים במרכז הגישור העירוני ברחובות
המפגש ללא עלות

פורום נשים רחובות בשיתוף מרכז הגישור העירוני מזמינים את תושבות העיר למפגש מצדיעים לכן- מפגש מיוחד עם שיח והרצאה לנשות אנשי הקבע וכוחות הביטחון. במהלך הערב תתקיים ההרצאה- מהחיים לצד אדם מכור לחיים חדשים: הרצאה חשופה, אמיצה ונטולת פילטרים המבוססת על סיפור חייה של שירה אופיר.
על היוזמה אחראית מיטל שמלאשווילי שהקימה בהתנדבות את מיזם ״נשואה לצהל וכוחות הביטחון ״ . לדבריה המיזם נולד בעקבות ניסיון אישי על הקשיים שחוות בנות הזוג של אנשי כוחות הבחטחון שעיקרן נוכחות מעטה שלהם בבית. בעקבות כך היא הקימה קבוצות ברחובות, אריאל, חריש ועפולה והרצון הוא לפתוח בכל מקום בארץ. המיזם עוסק בעיקר בהעצמה ושיח פתוח של הנשים וכולל תכנים מגוונים להעשרה ופיתוח אישי ומקצועי בנוסף ליצירת הקהילה המשותפת שתומכות אחת בשנייה ומחליפות ומשתפות עצות / בעיות ופתרונות .
המפגש יתקיים ביום שלישי 6.6 משעה 20:30 ועד 22:00 במרכז הגישור טלר 9ב קומה א
המפגש ללא עלות
לפרטים נוספים: 08-9352420
- אורח
פורום רחובות
הפורום נועד לאפשר לתושבי רחובות להביע עצמם בכל תחום באופן אנונימי או גלוי. וכן להעלות אייטמים קצרצרים של המערכת.










הגלריה העירונית לאמנות רחובות השיקה אתר אינטרנט חדש בו תוכלו לקבל את כל המידע על אירועים ותערוכות שיתקיימו בעיר
באתר ניתן לצפות בארכיון של תערוכות שהוצגו בגלריה בעבר ולצפות בתמונות ובקטלוגים של התערוכות. בנוסף, באתר יש עמוד המציג את כלל האירועים הקרובים בגלריה וניתן להתעדכן כל הזמן במתרחש בה.

הגלריה העירונית לאמנות רחובות משיקה אתר אינטרנט חדש
בימים אלו עלה לאוויר אתר האינטרנט החדש של הגלריה העירונית אשר הופך את חיי התרבות והאמנות לפשוטים ונגישים הרבה יותר עבור התושבים. הגלריה העירונית לאמנות הינה גלריה מוזיאלית המציגה אמנות ישראלית עכשווית. הגלריה הוקמה בשנות השבעים ומיוצגת על יד מבחר מגוון של אמנים מן השורה הראשונה. הגלריה ממוקמת בלב מרחב התרבות בתוך בית התרבות המאגד בתוכו תוכן תרבותי לצד סדנאות אמנות מקצועיות.
בגלריה משקיעים מאמצים רבים לאתר אמנים בתחילת דרכם, בעלי כישרון וייחודיות, ולאפשר להם להציג בתערוכת יחיד ראשונה בחלל הגלריה הרחב. לצד תערוכות של אמנים אלה, מוצגות גם תערוכות של אמנים בעלי שם ואף אמנים בינלאומיים. כמו כן, הגלריה פועלת במטרה לחזק את קהילת האמנות המקומית ומציגה גם תערוכות של אמנים מקומיים. בגלריה מוצגות עבודות אמנות בטכניקות מגוונות ובמדיומים שונים. בגלריה העירונית לאמנות רחובות מוצגות בין ארבע לחמש תערוכות בשנה, תערוכות קבוצתיות ותערוכות יחיד.
לכל תערוכה בגלריה מתקיים אירוע פתיחה חגיגי, שיח גלריה, סיורים והדרכות לקבוצות. באמצעות האתר החדש ניתן להירשם לאירועים אלה בקלות.
השנה נפתחה תחת הגלריה העירונית לאמנות גלריה להדפס עכשווי, הנותנת מקום לאמנות ייחודית זו. בנוסף, הגלריה העירונית יוצאת אל המרחב הציבורי, במרחב התרבות – ברחבה הפסטורלית בין כל מבני התרבות, תקום השנה גלריה לאמנות במרחב הציבורי שתציג אמנות עכשווית. גלריה זו מוקמת במטרה להציג אמנות גם כשמוסדות התרבות סגורים, להנגיש ולשלב את האמנות בקהילה ולחשוף אותה לקהל חדש ומגוון.
באתר ניתן לצפות בארכיון של תערוכות שהוצגו בגלריה בעבר ולצפות בתמונות ובקטלוגים של התערוכות. בנוסף, באתר יש עמוד המציג את כלל האירועים הקרובים בגלריה וניתן להתעדכן כל הזמן במתרחש בה.
כמו כן, ניתן להתעדכן באופן שוטף בכל האירועים המתקיימים בגלריה, להירשם ולהתרשם.
באתר קיים תפריט נגישות תקני עבור בעלי מוגבלויות.
למעבר לאתר: https://rehovotartgallery.co.il/
- אורח
עיריית רחובות יצאה במבצע הסברה לרוכבי הדו גלגלי בעיר להעלאת המודעות לרכיבה בטוחה
הנהגים נבדקים ומקבלים דגשים לרכיבה בטוחה ע"י אופנוען מקצועי וכן שי צנוע.

הסברה לרכיבה בטוחה לדו גלגלי ברחובות
המחלקה לבטיחות בדרכים באגף הביטחון והחירום בעיריית רחובות בשת"פ עם השיטור והפיקוח העירוני באגף תנועה פיקוח שילוט ושיטור עירוני מקיימת הסברה לרוכבי הדו גלגלי בעיר , כחלק מהפעילות הנמשכת להעלאת המודעות לרכיבה בטוחה .
הנהגים נבדקים ומקבלים דגשים לרכיבה בטוחה ע"י אופנוען מקצועי וכן שי צנוע.
- אורחלא צריך הסברה צריך אכפה מוגברת, לא יתכן שיהיה שוטר אחד בעיר שיוצא מפתח התחנה ומתמקם יל הרצל בשישי אחה"צ ורושם דוחות למי שממשיך ישר מהנתיב של פונקציונרים שבנו להם רמזור לפנייה רק שמאלה לחניון של בניין בודד, בעוד שעל המדרכה של הרצל ממול משתוללים רוכבי קטנועים בין הולכי הרכל כאילו זה כביש... בושה לעירייה ולמשטרה.הגב 05.06.23 10:47
- אורחדייק05.06.23 12:56
- אורחכמו שכתבו לפני, צריך אכיפה, האופנוענים סיגלו להם רכיבה כאילו הם עם אופניים חשמליים ועושים ככל העולה על רוחם, חוצים באדום ועולים על מעברי חציה כאילו הם הולכי רגל, פשוט עושים מה בא להםהגב 05.06.23 12:56
- אורחלאכוף את קצוצי האגזוזים שבדיוק בשעות שאחרי חצות עושים ניסוי מנועים ומתחרים מי מרעיש יותר,שלא לדבר על תחרויות בניהם,כביש גבעת האהבה, עם היה באמפרים היה קשה להם להתחרות לתשומת ליבכם תודה.הגב 05.06.23 19:24
- אורח
ביום רביעי 14.6 יוקרן הסרט "מועדון הסרט הטוב" בקניון רחובות במסגרת אירועי סינמה בייבי להורים ותינוקות
הכרטיס כולל: מושב להורה, מושב לסלקל, קפה ומאפה

סינימה בייבי - בקניון עופר רחובות
קניון עופר רחובות, מקבוצת קניוני עופר, יוצא בסרט חדש להורים סינימה בייבי, במסגרתו תיערך הקרנת הסרט: "מועדון הספר הטוב", להורים ותינוקות, ב-32 ₪ בלבד ביום רביעי ה 14.06.2023 בשעה 9.30 בבוקר, בקולנוע HOT CINEMA .
תקציר הסרט: המשך לקומדיה המצליחה מ-2018 עם ג'יין פונדה, קנדיס ברגן, דיאן קיטון ואנדי גרסיה. הפעם, לאחר שוויויאן (ג'ין פונדה) מתארסת במפתיע, ארבע החברות לוקחות את מועדון הספרים שלהן הישר לאיטליה לטיול רווקות מהנה כמו שמעולם לא היה להן. אבל כשהטיול מסתבך וסודות מפתיעים מתגלים, החופשה המרגיעה הופכת להרפתקה של באמת פעם בחיים.
במאי: ביל הולדרמן, שחקנים: ג'יין פונדה, אנדי גרסיה, דיאן קיטון.
הפעילות מיועדת להורים עם תינוקות, בעיקר למי שנמצא במהלך חופשת הלידה.
באולם הצפייה אין חוקים ניתן לדבר ולבכות בקול, זוהי הזדמנות למפגש עם הורים נוספים, להחליף טיפים, חויות ועצות לתקופת ההורות המרגשת והמאתגרת.
לו"ז: 09:30 התכנסות – כיבוד קפה ומאפה
10:00 הקרנת הסרט – "מועדון הספר הטוב "
הפעילות תתקיים ב-14.06 יום רביעי בשעה 09:30
ניתן לרכוש כרטיס באתר / אפלקציית HOT CINEMA ב32 ₪ בלבד!
*הכרטיס כולל: מושב להורה, מושב לסלקל, קפה ומאפה
- אורח
הולך רגל נדרס בצומת בילו
צילום: תיעוד מבצעי מד"א

בשעה 17:11 התקבל דיווח על תאונת דרכים בין 2 כלי רכב והולך רגל, בכביש 40 בצומת ביל"ו. חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו טיפול רפואי ופינו לבי"ח 3, פצועים בהם: הולך רגל גבר כבן 60 במצב קשה עם חבלת ראש ו - 2 במצב קל.
חובש רפואת חירום מיחידת האופנועים של מד"א אביסף כנפו סיפר:
"שהגענו למקום ראינו את הולך הרגל ששכב על הכביש כשהוא מחוסר הכרה וסבל מחבלת ראש. הענקנו לו טיפול רפואי מציל חיים שכלל חבישות וקיבוע לקרש גב, ופינינו אותו בניידת טיפול נמרץ של מד"א לבית החולים כשמצבו קשה ולא יציב. 2 נהגי הרכבים שהיו מעורבים באירוע פונו באמבולנסים של מד"א לבית החולים במצב קל."
דוד מאושר חובש איחוד הצלה מסר:
"מדובר בתאונה עם מעורבות שני כלי רכב והולך רגל. הענקנו בזירה סיוע ראשוני להולך הרגל שסובל מפגיעה רב מערכתית. לאחר הסיוע הראשוני שהענקנו לו בזירה הוא פונה לבית החולים קפלן במצב קשה. כמו כן הענקנו סיוע בזירה לשני נפגעים במצב קל".
- אורחבכביש***.05.06.23 00:49
- אורחכמה שנים בוללים שם כביש??? ללא רכ סכנת חיים להגיע לבילו. אין אפשרו הליכ וחצייה בטוחה.הגב 05.06.23 13:43
- אורח
מתעמלות האקרובטיקה של רחובות זכו במקומות בראשונים בזוגות ושלשות של ליגת האקרובטיקה
יש לציין כי הן כבר מתכוננות ליעד הבא לתחרות האקרובטיקה בינלאומית שתתקיים ביולי הקרוב ביוון.

לאחרונה הסתיימה ליגת ענף האקרובטיקה של ישראל בה התמודדו ספורטאים רחבי הארץ על המקומות הראשונים ותואר האלופ/ה. בתחרויות לקחו חלק מעל 60 מתעמלות מרחובות שייצגו את העיר בכבוד במסלול הליגה העונה וזכו במקומות הראשונים באליפויות ארציות בקטגוריות של זוגות ושלשות.
יש לציין כי הן כבר מתכוננות ליעד הבא לתחרות האקרובטיקה בינלאומית שתתקיים ביולי הקרוב ביוון.
פסטיבל רחובות הבינלאומי לפסלים חיים ה- 12 יוצא לדרך! בימים שני עד רביעי 3-5.7 וצגו ברחוב יעקב עשרות מיצגים מרהיבים של פסלים חיים ומקוריים, אותם יבצעו מאות אמנים מהארץ ומהעולם

פסטיבל רחובות הבינלאומי לפסלים חיים ה- 12 יוצא לדרך!
כמיטב המסורת, עיריית רחובות והחברה העירונית יקיימו השנה את הפסטיבל רחובות הבינלאומי לפסלים חיים. מדובר בפסטיבל ה-12 במספר וגם השנה הוא צפוי לארח עשרות אלפי מבקרים מכל רחבי הארץ, שייהנו מאומנות משובחת, אינטראקטיבית ומרהיבה המתאימה לכל גיל. הפסטיבל יתקיים בימים שני, שלישי ורביעי בשבוע ( י"ד, ט"ו, ט"ז בתמוז תשפ"ג) בין התאריכים 3-5 ביולי 2023, כאשר שטח הפסטיבל הורחב לטובת פסלים רבים יותר שיוצגו השנה ולטובת המבקרים הרבים הצפויים לפקוד אותו. השנה צפויה חוויה מרהיבה וצבעונית אף יותר כאשר מעל לפסלים המרהיבים וקהל המבקרים תהיה תלויה תפאורת בדים צבעונית וססגונית.
אם בעבר היינו צריכים לנסוע לערי בירה ברחבי אירופה על מנת לפגוש מקרוב באמנות הרחוב הפופלרית - אמנות הפסלים החיים, הרי שפסטיבל רחובות הבינלאומי לפסלים חיים שינה זאת. בימי הפסטיבל הקהל הרחב זוכה לפגוש עשרות פסלים ש"מתעוררים לחיים" בשלל דמויות צבעוניות, מרתקות וססגוניות. מיטב אמנים מהארץ ומהעולם לוקחים חלק בפסטיבל, ולצד עשרות האמנים הישראליים, שחלקם חוזרים שוב עם דמויות חדשות, יארח הפסטיבל שישה אמנים בינלאומיים מהולנד, צ'כיה ופולין. כל הפסלים והמיצגים בפסטיבל – מתחדשים השנה, ואין שום פסל או דמות שהופיעו בפסטיבל אי פעם.
השנה צפויה להופיע להקת קצב ותופים בסגנון יפני - "טאיקו לייף", במופע מיוחד לפסטיבל שיגרמו לצופים לחוויה רב חושית מוסיקלית מעוררת השראה לצד אמני אש ותנועה.
במסגרת הפסטיבל יציגו אמנים מהארץ ומהעולם עשרות רבות של דמויות מקוריות וחדשות בעשרות מופעים ססגוניים ומרהיבים.
אשתקד הפסטיבל פתח לראשונה מרחב וזמן מיוחד, עם מופעים ונגישות לאנשים עם צרכים מיוחדים. בין המיצגים השנה ישתתף גם מיצג מקורי של אקי"ם. לאור ההצלחה של הפרויקט, השנה יתקיימו לאורך שלושת ימי הפסטיבל, הופעות מיוחדות לאוכלוסיה המיוחדת הזו. הודעה מיוחדת על כך לשם רישום מראש - תצא בהמשך .
3-5 ביולי 2023, בין השעות 22:00-18:00, ברח' יעקב ברחובות, הכניסה חופשית
לדברי אייל פרנקל, מנכ"ל החברה העירונית רחובות:
"אנו גאים לקיים גם השנה את הפסטיבל שהפך למסורת ולהביא לתושבי רחובות והסביבה אירוע תרבותי ואמנותי בקנה מידה בינלאומי. מדובר באבן שואבת למשפחות רבות מכל רחבי הארץ וכן לאמנים ולצלמים שתופסים בעדשה רגעים קסומים. אנו גאים להנגיש זו השנה השניה את הפסטיבל גם לאוכלוסיות המיוחדות. הכניסה חופשית וכולכם מוזמנים!".
לדברי ג'קי בכר, מפיק הפסטיבל:
"הפסטיבל הוא אחד מהפרויקטים האמנותיים החשובים בישראל במרחב הציבורי והוא מחבר בעצם את כולם ללא הבדל דת, גזע ומין. האמנים וכלל העוסקים במלאכת הפסטיבל מתרגשים עד מאד לפגוש שוב את הקהל הרב, ולהציג את היצירות המופלאות של עולם הפסל החי. אני מצפה לאלפי המבקרים שייהנו מהופעות מגוונות, ססגוניות ושמחות במיוחד".
- אורחאולי תשחררו אותנו מהסיוט הזה. תעבירו למקום אחר.אי אפשר להפוך אותנו דיירירח', יעקב לאסירים כל שנה.שמלול יעשה זאת ליד הבית שלו.הגב 04.06.23 20:14
- אורחאולי בזמן אחר ולא ביולי החם והצורב עם לחות כה גבוהה ????, חישבו על זה אחת ולתמיד !!!!!.04.06.23 21:10
- אורחהרי זו המטרה של המלול למרר חייה התושבים גם התושבים שגרים בסביבות גן המייסדים סובלים קשות מהאירועים המתקיימים בגן המייסדים וכל הפניות נענים לריק.הגב 04.06.23 23:48
- אורח
שוטרי תחנת רחובות לקחו חלק בפעילות מיוחדת נגד שב"חים
שוטרי התנועה בדקו עשרות נהגים בכלי רכב ,נתפס נהג תושב השטחים ללא רישיון נהיגה, הורדו 10 כלי רכב מהכביש ונרשמו כ-10 דוחות תנועה.

המשטרה ביצעה לפנות בוקר פעילות ממוקדת נגד עבירות שב"ח בגזרת תחנת רחובות במהלכה נבדקו כ- 140 פועלים, נתפס תושב שטחים נוהג ללא רישיון נהיגה ,הורדו 10 כלי רכב מהכביש ונרשמו דוחות תנועה
שוטרי תחנת רחובות ביחד עם צוערי קורס קצינים מהמכללה לשוטרים ביצעו לפנות בוקר פעילות ממוקדת נגד עבירות שהייה בלתי חוקית בכבישים ראשיים בגזרת רחובות, במסגרתה נבדקו כ-140 פועלים.
בנוסף, שוטרי התנועה בדקו עשרות נהגים בכלי רכב ,נתפס נהג תושב השטחים ללא רישיון נהיגה, הורדו 10 כלי רכב מהכביש ונרשמו כ-10 דוחות תנועה.
ביום שבת 10.6 הרמטכ"ל והשר לשעבר, משה (בוגי) יעלון מגיע לשבתרבות בבית יד לבנים רחובות
הכניסה חופשית

בוקר של תרבות ואקטואליה ברחובות- שבתרבות בהנחיית ליאת רגב, כאן 11
מרואיינים:
רב אלוף (מיל') משה (בוגי) יעלון – שר הבטחון והרמטכ"ל לשעבר. מדוע הוא מוביל את המחאה ולאן פניה? על סרבנות בצה"ל, ביטחון ישראל, איחוד גזרות ערביות, גיוס חרדים.
עו”ד בן דרור ימיני - עיתונאי ופובליציסט. על מה כן צריך להיות רפורמה משפטית? חלוקת תקציבי המדינה למגזרים, משפט נתניהו, ועל ספרו “תעשיית השקרים”, האמת מאחורי סיפור הנכבה
יאיר שטרן – לשעבר מנהל הטלוויזיה הישראלית, בנו של מפקד הלח"י אברהם (יאיר) שטרן. על החיים כבן של מפקד מחתרת, איך התייחסו לאנשי הלח"י, על ספרו "יאיר בן יאיר", פרשת בר-און חברון, הרגעים הגדולים של הטלוויזיה הישראלית ועל בנו מנחה הטלוויזיה שי שטרן.
10.6.23 | יום שבת | 11:00 | אולם בית יד לבנים | הכניסה חופשית
- אורחברור… האיש הזה, חלוץ, ברק ולפיד הם האשמים בכל הטירלול שקורה במדינה. הם הסיתו לאלימות, להפיכה, ובגללם המדינה נראית כך. שיחפש היכן לנאום. אצל אופירה וברקו יש לו מנוי קבוע , לא כאן.04.06.23 18:37
- אורחמי שרוצה שיגיע, זו זכות לא חובה אדם יחליט לאן ירצה ללכת, תמיד יהיו מתנגדים לכל דבר, רצונו של האדם כבודו.04.06.23 18:59
- אורחבמקביל אפשר ללכת לבית חולים לפגועי נפש ולשמוע את הפגועים זה אותו דבר הטיפוס חולה נפש05.06.23 06:04
- אורחמשום שכל מיפגשי שבתרבות בכל הארץ מתקיימים בשבת, לא רק ברחובות עיר ההדר והפרדסנות.04.06.23 19:51
- אורחממתי איכפת לשונאי ישראל השבת?05.06.23 06:05
- אורחאל תבוא, האולם מלא בדרך כלל, ולא משנה מי המוזמנים.04.06.23 19:54
- אורחבוגי תגיע עם תגבור עם יאיר גולן ברק אולמרט ודן חלוץ ורצוי שלא תגיע לרחובות. רחובות היא פינת חמד שאין צורך לקלקל אותה יש מספיק במוצ"ש בפרק המדעהגב 04.06.23 19:05
- אורחכל מילה !!! שאפו04.06.23 19:51
- אורחתגיע עם תיגבור או רצוי שלא תגיע ????, תחליט.04.06.23 19:55
- אורחמי מהם ???.04.06.23 21:18
- אורחומה עם ביבייהו ביביוטיקה לא מבייש את זיקנתו ????, טוס לעולם תרצה ותרוויח המון כסף, פטור אותנו מעולך !!!, גם פוטין כוחני כמוך, שם נמשכת מלחמה עם אוקראינה כבר שנה וארבעה חודשים, והעולם שותק.05.06.23 00:56
- אורחבזבוז זמן לשמוע אדם מאוכזב ,שלא קיבל תפקיד ורק מסית.הוא יכול להיצתרף בשבת לחבריו הפידארים ,שחוסמים לנו את הכבישים באיזור ומשבשים לכולם את החיים .הגב 05.06.23 16:34
- אורח
ביום ראשון 11.6 יתקיים טקס חנוכת הספרייה הקהילתית בגן ששי ברחובות עם פינות יצירה, שוק קח ותן ועוד
על היוזמה אחראית עירית מנהלת גן תפוח בעיר בשיתוף תושבי נווה יהודה.

ספרייה קהילתית חדשה ברחובות
ביוזמת עירית, מנהלת גן התפוח ובשיתוף קהילת שכונת נווה יהודה עתידה להיפתח ספרייה קהיליתית בגן ששי בשכונה. ביום ראשון 11.6 עתידה הקהילה לקיים את טקס חנוכת הספרייה בה יוכלו המשתתפים ליהנות מספרים ומשחקי ילדים וכן לתרום אותם לטובת הקהילה.
בתוכנית
תחנות משחק
פינות קריאה
פינת יצירה
שוק קח ותן לספרים ומשחקי ילדים
מתי? יום ראשון 11.6 משעה 17:00 מעד 19:00 בגן ששי בין רחובות השעורה והתאנה
איחוד הצלה בשיתוף עיריית רחובות יחלקו מדבקות לרכב "בדוק שאין ילד באוטו- האחריות שלי ושלך" כחלק מקמפיין משותף למניעת שכחה של ילדים ברכבים בימי הקיץ החמים
המדבקות יחולקו בבית איחוד הצלה במתנ"ס אושיות

בדוק שאין ילד באוטו - האחריות שלי ושלך! עזרו לנו להציל את הילד הבא
הקיץ כבר הגיע ואנחנו נמצאים בימי שרב והחום בלתי נסבל. השרב הכבד עלול לסכן חיי אדם, בדגש על שכחת ילדים ברכב. בשנים האחרונות נשכחו עשרות ילדים ופעוטות ברכבים במזג אוויר קיצוני כמו השורר בימים אלו. איחוד הצלה בשיתוף עיריית רחובות והרשות לביטחון קהילתי מבקשים להזכיר לציבור לבדוק את הרכב היטב לפני עזיבתו ובכך למנוע שכחת ילדים ברכב.
בימים אלו הם יוצאים בקמפיין במסגרתו הם ממליצים ומבקשים מכל אזרח העיפו מבט ברכב החונה לידכם ואולי תצילו ילד - האחריות שלי ושלך! בנוסף יחולקו מדבקות לתושבים עם הכיתוב "בדוק שאין ילד באוטו- האחריות שלי ושלך"
ניתן לאסוף ולקבל מדבקות להדבקה על הרכב בבית איחוד הצלה ברחוב החבורה 20 מתנ"ס אושיות
- אורח
דיירי טשרניחובסקי 22, ברחובות זכו במקום השלישי בתחרות הארצית "הבניין המדוגלל" של האגודה לתרבות הדיור
הדיירים זכו בפרס כספי של 1,500 ש"ח

האגודה לתרבות הדיור פרסמה את שמות הזוכים בתחרות הבניין המדוגלל של האגודה לתרבות הדיור של יום העצמאות ה75 למדינה. כמדי שנה מתקיימת התחרות בקרב חברי האגודה שצריכים לקשט את בניין המגורים שלהם לרגל יום ההולדת של המדינה. בין הזוכים הם דיירי טשרניחובסקי 22, ברחובות שזכו במקום השלישי והמכובד ובפרס כספי של 1,500 ש"ח.
הזוכים:
מקום 1 רח' אילת 64, חולון - זכו ב-5,000 ש"ח
מקום 2 רח' יסמין 1, ערד - זכו ב-3,000 ש"ח
מקום 3 טשרניחובסקי 22, רחובות, הרבי מליובאוויטש 35, דימונה ומרחבים 1201, דימונה - זכו ב-1,500 ש"ח כל אחד
מקום 4️ יגאל אלון 1, מזכרת בתיה, אלול 12, מודיעין והרב אבוחצירה 15, שדרות זכו ב-1,000 ש"ח כל אחד
אלין גולן כובשת במה נוספת- תופיע על הבמה המרכזית במצעד הגאווה בת״א
בסוף השבוע עלתה על הבמה של בלומפילד בזמן הופעתו של אייל גולן שאירח את ילדיו ליאם ואלין

אחרי שכבשה את בימת בלומפילד זה הצעד הבא של אלין גולן
הזמרת והכוכבת אלין גולן נבחרה להופיע השנה בבמה המרכזית במצעד הגאווה בת״א מול מאות אלפי אנשים
על הבמה תבצע בפעם הראשונה שיר חדש - שיתוף פעולה עם יוצר הלהיטים רון ביטון. בסוף השבוע אלין גולן עלתה להופיע מול אלפי אנשים בבלומפילד בזמן הופעתו של אביה, אייל גולן. הזמר אירח את ילדיו ליאם ואלין ששרו את השירים החדשים שלהם.
- אורחאלין את מהממת אבל למה מצעד הגאוה האם את מזדהה איתם.... חבל תלמדי מאבא שלהצליח צריך לא להיות בשום צד מקוה שתתחרטיהגב 04.06.23 14:43
- אורחאדון אורח למה הכל פח? גם אתה יכול הכל פח כי מהפח הזה עושים כסף תאחל הצלחה במקום הקנאה והשנאה הם עושים כסף ונהנים שיהיה להם לבריאות.אז תתקדם שיהיה לך גם לבריאותהגב 04.06.23 23:28
- אורח
ליזו בלילה, מנהלת מוקד זימון תורים בקפלן ואמו של שחקן הנבחרת הצעירה, שהבקיע את הגול הגורלי אמש במשחק נגד ברזיל, דור תורג'מן , הגיעה הבוקר לעבודתה בקפלן, שמחה ומתרגשת על ההישג של בנה ושל חברי הנבחרת !
ליזו מוסיפה ברכה קטנה לדור: "מאחלת לו שלא ישתנה לי לעולם - שימשיך להיות אדם צנוע וטוב לב, שימשיך להיות ווינר בנשמה ולהוכיח שהשמיים הם הגבול

- אורח
תלמידי חט"ב קציר ברחובות תרמו 1,600 ש"ח לעמותת המעגל של ג'רמי התומכת בילדים הגדלים בצל מחלת הסרטן
מנהלת חטיבת הביניים קציר ב' כרמית לויס אמרה: "אנחנו מעודדים את התלמידים והתלמידות לאורך כל השנה לפעול למען האחר ולמען הקהילה. אנחנו מעניקים לתלמידים ולתלמידות כלים, משאבים ומגוון אפשרויות לבחור כיצד לתרום."

תלמידים גייסו כ 1,600 שקלים ותרמו אותם לעמותה התומכת בילדים שגדלים בצל מחלת הסרטן
תלמידי כיתה ז'3 בחטיבת הביניים ע"ש קציר ב' ברחובות הובילו פרויקט איסוף תרומות במסגרת יום המעשים הטובים. הילדים יחד עם המחנכת ליאת ישראלי יצאו ביום המעשים הטובים לחלק ברחבי העיר מגוון חטיפים שהם הכינו מראש ואספו תרומות מהתושבים שהיו נרגשים מהמחווה הטובה והרצון לתרום. בתוך זמן קצר התלמידים חילקו את כל החטיפים והצליחו לאסוף קרוב ל 1,600 שקלים אותם בחרו לתרום לעמותת המעגל של ג'רמי, התומכת בילדים ובני נוער צעירים אשר חיים וגדלים במשפחות המתמודדות עם מחלת הסרטן.
מנהלת חטיבת הביניים קציר ב' כרמית לויס אמרה
"אנחנו מעודדים את התלמידים והתלמידות לאורך כל השנה לפעול למען האחר ולמען הקהילה. אנחנו מעניקים לתלמידים ולתלמידות כלים, משאבים ומגוון אפשרויות לבחור כיצד לתרום. מלבד השתתפות השנתית ביום המעשים הטובים אנחנו מקיימים יריד מכירות, איסוף בגדים ועוד אשר כל ההכנסות מועברות לקהילה".
על עמותת המעגל של ג'רמי
המעגל של ג'רמי (ע.ר.) הוקם לפני כ- 14 שנים במטרה לאפשר לילדים ולמשפחתם רגעי שקט מקשיי היומיום של ההתמודדות עם מחלת הסרטן, באמצעות פעילויות של הנאה וכיף, וכן היכרות ושיח עם ילדים שנמצאים במצב דומה. הקהילה של הארגון מונה כיום למעלה מ- 880 משפחות והיא ממשיכה לגדול. לאורך השנה האחרונה מעל 2000 משתתפים הגיעו לאירועים שהתקיימו ברחבי הארץ. האירועים כוללים כיבוד קל, הסעות וההשתתפות היא ללא תשלום. לרשימת האירועים המלאה של העמותה http://jeremyscircle.org/he_IL/
ג'רמי קולמן, הוגה הרעיון של "המעגל של ג'רמי", אובחן כחולה סרטן קיבה בדרגה 4 במאי 2007. במהלך התמודדותו הקשה עם המחלה והטיפולים, חבריו (מתנועת הנוער הציוני בלונדון) התארגנו ו"אימצו" את שלושת ילדיו שהיו אז בגילאי שישה חודשים עד 6 שנים, לקחו אותם לטיולים ובילויים שונים ושימשו להם כגב אוהב. התארגנות החברים לצד בקשתה של בתו זואי, אז בת ה-6, להיפגש עם ילדה בת גילה שגם גדלה במשפחה בה האב חולה סרטן, היוו השראה להקמת ארגון שיעניק תמיכה לילדים ממשפחות המתמודדות עם מחלת הסרטן.
ג'רמי, יחד עם אשתו פמלה, אחיותיו ג'וליאט ונעמי וחבריו הקימו ב 2008 את הארגון. ג'רמי נפטר ב-8 ביולי 2008 והמעגל של ג'רמי הוא הגשמת החזון שלו ולזכרו. לאחר מותו פמלה, אשתו, המשיכה במימוש החזון שלו וביחד עם חבריו הקרובים, שהינם מתנדבים פעילים וחברי דירקטוריון, הם ממשיכים בפעילות העמותה וסיוע לילדים הגדלים בצל מחלת הסרטן. מאז הקמת הארגון התקיימו מאות אירועים פיזיים וירטואליים.
לסרטון של המעגל של ג'רמי: https://youtu.be/f95QXfXfDb0
- אורח
ביום רביעי 28.6 יתקיים ברחובות קונצרט מיוחד של תזמורת הבארוק שתארח את צבי ולב מניקר, אב ובנו שמתגוררים באירופה ועוסקים במוזיקה קלאסית
המופע יתקיים במכון ויצמן אודיטוריום מיכאל סלע

לכבוד קונצרט של מוצרט ברחובות ייערך מפגש משפחתי מרגש: צבי מניקר, פרופסור לצ'מבלו, יגיע ארצה מגרמניה, ואילו בנו לב יגיע משווייץ, על מנת לנגן יחד עם תזמורת הבארוק ירושלים
צבי ולב מניקר, אב ובנו שמתגוררים באירופה (צבי בגרמניה, לב בשוויץ) ועוסקים במוזיקה קלאסית, הם אורחי הכבוד בקונצרט החדש של תזמורת הבארוק ירושלים שייערך השנה גם ברחובות.
צבי, פרופסור לצ'מבלו, פסנתר פטישים ומוזיקה עתיקה באקדמיה למוזיקה בהאנובר, עלה ממוסקבה כשהיה בן שבע. בגיל 15 החל את לימודיו באוניברסיטת מוצרטיאום, ועם שחרורו מצה"ל למד בקונסרבטוריון שבאקדמיה למוזיקה בציריך. בשנת 2016 ייסד את פסטיבל "ימי מוצרט" בישראל - גרסה של הפסטיבל שנוסד ב-1997 בגרמניה. במסגרת הפסטיבל היה בין מייסדי "תזמורת מוצרט הישראלית" שעדיין פעילה ובמסגרתה שיתפו צבי ובנו פעולה באוקטובר האחרון. כעת, כאמור, ישתפו פעולה שוב בתזמורת הבארוק ירושלים.
צילום יואל לוי
לב, שמנגן על באסון, למד באקדמיה בתל אביב ובבזל. גם אמו אנדריאה מוזיקאית. "בהתחלה הם רצו שאנגן על פסנתר וכינור, אבל לא התחברתי לזה וגם לא הייתי ממש טוב בזה. יום אחד פגשתי חבר של אבא שניגן על באסון ומיד הבנתי שזה הכלי שלי".
בקונצרט החדש תבוצע מיטב הקלאסיקה הווינאית במלוא הדרה המקורי: יצירותיהם של היידן ומוצרט בשלל הכלים ההיסטוריים הנפלאים: כלי הקשת מהמאה ה-18 וגם כלי נשיפה קלאסיים: חליל, אבוב, באסון וכלי המתכת.
בקונצרט יבוצעו הקונצ'רטו לפסנתר, אחד משיאי הליריות והתוגה של המלחין המפורסם, בפסנתר הפטישים הזהה לכלי האישי עליו ניגן ועבורו כתב מוצרט עצמו. בקונצרט זה שלל הפתעות קלאסיות, סימפוניות, קונצ'רטו ופתיחות תזמורתיות.
צילום מיכאל פאביה
יום ד', 28.6.2023 בשעה 20:00 – מכון ויצמן אודיטוריום מיכאל סלע, רחובות
כרטיסים:
מחיר מלא – 160 ₪. הנחות לגמלאים, צעירים (18-35), ידידי התזמורת.
לפרטים ורכישת כרטיסים: www.jbo.co.il, 02-6715888
- אורח
לוח השפלה - דירות למכירה











לוח השפלה - דירות להשכרה

























לוח השפלה - רכב















לוח השפלה - דרושים












