הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

העירייה פרסמה הודעה על הקצאת קרקע לעמותת " משה מאיר לעד – רחובות" בשטח שבין רחוב בנארי לבין רחוב לוסטרניק

אבי בר
עיריית רחובות מפרסמת כי בכוונתה להקצות קרקע עירונית לטובת עמותת "משה מאיר לעד – רחובות" בשטח אשר ממערב לרחוב אביבה ומתתיהו לוסטרניק ומצפון לרחוב בנארי. ההקצאה תהיה בשטח של כ – 600 מ"ר למטרת הקמת בית כנסת ומרכז רוחני, שיעורי תורה ופעילות קהילתית בנוסח ספרד. על פי פרסום העירייה הקצאת הקרקע תואמת את הפרוגרמה העירונית  והעירייה מזמינה את התושבים להגיש התנגדות תוך 45 יום כפי שהחוק מאפשר זאת

 

להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


  • עכשיו שברור לנו לאן פני העירייה נלחם בכל כוחינו למנוע את הכפייה הדתית בעיר ולהוציא את השחיתות החוצה מעירנו! לא ניתן לראש העיר להפוך את רחובות לבית שמש!
    12.06.14 09:59 תגובה
  • למה העיריה מתעלמת מצרכי השכונות בשטחן נמצאת הקרקע המיועדת ? החוק מחייב את העיריה לבצע סקר צרכים לשימוש בקרקע ולפרסם אותו. איפה הסקר ? רוב תושבי השכונות הגובלות בשטח הינם חילוניים ואין להם כל צורך במבנה ללימוד תורני. לעומת זאת הם צריכים פארק ירוק, שטח בו יוכל להיבנות בית ספר נוסף כאשר כמות האוכלוסיה תגדל כפי שהעיריה מתכננת לפתח את האזור.... כבוד ראש העיר: נא פרסם מדוע עומד שלד בית כנסת חצי בנוי ברחוב משה פורר, כ 200 מטר מהשטח המיועד, כבר 9 שנים, ולא משלימים את בנייתו ? האם המטרה היא מילוי העיר במבני דת ?
    12.06.14 10:10 תגובה
  • כל נבחרי מועצת העיר, בואו נעשה זאת באופן שקוף: נשמח אם תפרסמו תגובה כאן אם אתם באופן אישי בעד או נגד מבנה זה, כולל נימוקים. מי שלא יגיב, ברור כי עמדתו נגוע בשחיתות.
    12.06.14 10:14 תגובה