הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

ביום שבת 14.1 מוחמד מג'דלה, פרשן חדשות 12, פרופ' אמריטוס דן שכטמן והלוחם לשעבר, תומר צבן יגיעו לאירוע שבתרבות ביד לבנים רחובות

הכניסה חופשית

חנה קקיאשוילי

שבתרבות חוזרת לרחובות והפעם המנחה ליאת רגב, כאן 11 תראיין את:

פרופ' אמריטוס דן שכטמן – זוכה פרס נובל לכימיה לשנת 2011. מה הסיכוי להגיע ללימודים גבוהים ללא לימודי ליבה? מצב ההשכלה הגבוהה בישראל. מצב מערכת החינוך. איך זכה בפרס? זוכי פרס נובל החדשים.


מוחמד מג'דלה – פרשן חדשות 12 וראש חטיבת החדשות ברדיו נאס. המפלגות הערביות אחרי הכשלון בבחירות. האם נכשל הניסיון של מנסור עבאס? האם החברה הערבית בעד השתלבות או לאומנות? האם באמת אחמד טיבי ואיימן עודה הקצינו?


תומר צבן – על ספרו "עמוק בעזה-סיפורו של מסתערב". הפעולות המסוכנות של יחידות המסתערבים 'שמשון' ו'דובדבן' בעזה. כמה זה דומה ל"פאודה". חילוץ מעומק האויב.


14.1.23| יום שבת | 11:00 | אולם בית יד לבנים

הכניסה חופשית

לפרטים נוספים: 08-9453891



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה