אביב איטח בטור דעה ... "ח"כ מירי רגב היא כלביאה השומרת על גוריה... ובשבילנו היא מלכה"... "לגבי ח"כ חנין זועבי וזאחלקה עליהם לסייע לפלסטינים אבל כאזרחי עזה... שיעברו לשם!"
אביב איטח
15.07.14 09:12

מירי רגב היא לא נבלה ולא טרפה היא בעצם מלכה ! היא לא גננת אלא למזלנו וגם לצערנו שוטרת! היא מייצגת לעתים קרובות את החוסר ממלכתיות והחוסר צביעות שהעם כ"כ צמא ודורש מנבחרי הציבור שלו
לאחר שהתעלמתי מח"כ זועבי שאלתם וביקשתם לשמוע את משנתי בנושא כאוב זה.
זהו טור דעה ארוך על מירי רגב, זחאלקה , חופש הביטוי וכמובן על השלום..
מודיע מראש!!! אינכם חייבים להפסיק עבודתכם בשביל לקרוא אלא אם כן אתם בנוחיות או רותחים מעצבים וסבלניים..
אז ככה...
שמעתי חלק שאמרו שהיא נשמעת כמו "גננת" אבל צודקת..
חלק אמרו שזו (ח"כ רגב ) "נבלה" וזה "טרפה" (ח"כ זחאלקה)
גילוי נאות: אני חבר מועצת העיר רחובות מסיעת הליכוד. עיריית רחובות
מירי רגב היא לא נבלה ולא טרפה היא בעצם מלכה !
היא לא גננת אלא למזלנו וגם לצערנו שוטרת!
היא מייצגת לעתים קרובות את החוסר ממלכתיות והחוסר צביעות שהעם כ"כ צמא ודורש מנבחרי הציבור שלו (למעט ראש ממשלה/נשיא/שרים בכירים שצריכים לנהוג כך) - מישהי משלנו !
ח"כ רגב, אדם רגיש מאוד , ציוני, כלביאה השומרת על גוריה אומרת די להתייפייפות, די לעצימת העיניים ושמה לכולם מראה בפרצוף, גם אם משלמת מחיר תדמיתי ופוליטי (לדעתי לבסוף תרוויח מללכת עם האמת שלה).
אגב , זוכה לאהדה וצמיחה גדולה בשנים האחרונות מרגע שהחליטה לומר "זו אני , מירי רגב של העם - זה מה שיש" !
הם לא רוצים שנהיה כאן. הם מאמינים בטרור וצריך להגן על עם ישראל מהם ולפרק אותם מנשקם בחוזקה ובד בבד לשמור על הומאניות ולעשות כל מאמץ שלא לפגוע באזרחים חפים מפשע (יש שם רבים מאלה) ולשלוח להם מזון ותרופות.
בימים אלו, שהעם שלנו מפולג ופעילי השמאל הרדיקלי, יחד עם אנשי תקשורת ונבחרי ציבור ערביים מוציאים את כולנו מהכלים מישהו צריך להזכיר שאנחנו חיים במדינת ישראל, מדינת היהודים וגם אם צריך להגיע למבצעים בעזה ועימותים בתוך העם הרי "אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת"
לכולם יש לאן ללכת ברחבי התבל - לנו לא !
למרבה הצער ח"כ זאחלקה וח"כ חנין זועבי, נבחרו על ידי חברינו, אזרחי וערביי ישראל, ויחד הם בוגדים ברוב הבוחרים שלהם ואף חמור מכך, כאזרחים במדינת ישראל. הם לצערנו יוצרים שנאה והרס מול ערביי ישראל במקום לייצג אותם
ח"כ זחאלקה, פרובוקטור גדול אשר מנסה וניסה כבר מספר פעמים לרצות את הליגה הערבית והפלסטינאי ( זכורות מהומות שלו שעלה על דוכן הנואמים בכנסת וראיון בלתי נשכח עם דן מרגלית כאשר אמר בת"א ש"פה זה שייח מוניס") .
להזכירכם הוא נבחר ציבור בפרלמנט הישראלי ומקבל את שכרו ממשלם המיסים-אנחנו.
זה שהוא ערבי ישראלי אינו אומר שהוא נבחר לייצג את הפלסטינאים .
למרבה הצער הוא וח"כ חנין זועבי, נבחרו על ידי חברינו, אזרחי וערביי ישראל, ויחד הם בוגדים ברוב הבוחרים שלהם ואף חמור מכך, כאזרחים במדינת ישראל.
הם לצערנו יוצרים שנאה והרס מול ערביי ישראל במקום לייצג אותם , כי צריך לייצג אותם, הם אזרחים בדיוק כמונו.
קיימים בעם שלנו דמויות וכמובן חלק מערביי ישראל אשר צריכים לעשות הפרדה בין ערביי ישראל לבין הפלסטינים בעזה ובגדה.
אם ח"כ השנויים במחלוקת שציינתי , וחלק מערביי ישראל, אשר מניפים דגלי פלסטין ומיידים אבנים חושבים שהם הומאניים יותר מאיתנו ומתגלים כאנטי ישראליים, שיעברו לגור בעזה או בגדה ויסייעו לעם הפלסטיני משם אני בטוח שיוכלו להשמיע שם את קולם ואף בזעקה גדולה יותר.
אני מצהיר כאן שאני בעד חופש הביטוי אך גם לו צריך לשים את הגבול.
אני שומע מדי פעם את ח"כ ויו"ר מרצ ,זהבה גלאון וח"כ תמר זנדברג , עצוב לי, צורם לי אבל הם לפחות משתדלות ושומרות על הגבול.
בכל אדם חבוי יצר השלום והרעות וגם אני חולם שילדי יחיו במדינה שתתקיים בשלום עם שכניה.
שלום צריך לעשות כשיש פרטנר נכון (חוסיין הירדני , סאדאת)
לא החמאס !
הם לא רוצים שנהיה כאן. הם מאמינים בטרור וצריך להגן על עם ישראל מהם ולפרק אותם מנשקם בחוזקה ובד בבד לשמור על הומאניות ולעשות כל מאמץ שלא לפגוע באזרחים חפים מפשע (יש שם רבים מאלה) ולשלוח להם מזון ותרופות.(.לגבי החשמל שנותק , הם לא שונים מאיתנו, אם יש להם חוב של מיליארד וחצי לחברת חשמל שישלמו ואז יחוברו מחדש)
החמאס הוא זה שפוגע באזרחיו וילדיו בכך שמשגר רקטות מבתי ספר, חצרות בתים ומקומות הומי אדם ובכך מסכן את עמו.
הטור מספיק ארוך ואפילו מאוד ותמיד ניתן לקיים דיונים רבים ודו שיח בנושא אך צריכים קודם כל לדעת לאן פנינו מועדות ולדבר על דרך ולא להתנהל פעם בשנה וחצי ב"פיקים" ומבצעים שונים בעזה.
בימים אלה כאשר אנו נמצאים ברגישות גבוהה ואנדרלמוסיה כזו, צריך להיות מאופקים, סבלניים וסובלניים ולכן אולי ח"כ רגב יכלה לשמור את המילים האלו גם אם קשות ובוטות ליום אחר אך כנראה שהמשיכה בשלה ופעלה מאמוציות ורגש וזה מה שהעם שלנו אוהב ומעריך..
אמא שזועקת עכשיו על אחת המורות שהשפילה את אחד מבניה .. במקרה הזה, המפכ"ל דנינו.
שיהיה לכולנו המשך שבוע ושקט.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
-
אורחבוקר טוב אביב שומר את טור דעה החכם והנבון שלך עד הפרימריז הבאים.15.07.14 10:24 תגובה
-
אורחהטור המקורי נמצא בעמוד הפייסבוק הציבורי של אביב איטח15.07.14 10:42 תגובה
-
אורחקלטתי אותו עוד כשהיה ביריון בתיכון. אפס ריק מתוכן. להקיא אנשים כאלה מתוכנו. בושה גדולה שיש אנשים שהצביעו בשבילו.15.07.14 10:50 תגובה
-
אורחנציג סטודנטים (עאלק)? בעיר המדע והתרבות? האם תהליך האבולוציה של האדם מתחיל לסגת לאחור? ואולי זה חלק מסימני הזמן הצהוב, שהורסים כל מה שנבנה פה.15.07.14 11:10 תגובה
-
אורח15.07.14 11:21 תגובה
-
אורחל\"לא מתפלא\", מתברר שהקנאה היא אם כל חטאת.....דרך אגב, מה רע ש\"ביריון בתיכון\" עשה כברת דרך רצינית והצליח להבחר כחבר מועצה, ואתה נשארת עם הקיא של עצמך חבול ופצוע? מציעה לך להקיא את כל הרע מקרבך, כדי שלא תקבל כאב בטן גם בבחירות הבאות.15.07.14 11:26 תגובה
מגיב
לכתבה
מגיב
לתגובה:
בטל\י

טוען כתבות נוספות...
אירעה שגיאה בטעינת הכתבות
מנסה לטעון שוב
מנסה לטעון שוב
אין עוד פוסטים
שיתוף
הצטרפו לקבלת החדשות
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
חדשות רחובות בוואטסאפ
דילים קופונים ומבצעים בוואטסאפ
נדל"ן למכירה ברחובות בוואטסאפ
חדשות רחובות בפייסבוק
אפליקציה בחנות האפליקציות:
גלריית תמונות