הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

רבני בית הדין הרבני ברחובות נפגשו עם העובדות הסוציאליות על מנת לשמוע על עבודתן והעבודה המשותפת עם בית הדין הרבני

עו״ד שמואל בר דאנזאן מחזיק תיק השירותים החברתיים: ברצוני לברך את נשיאי ההרכבים של בית הדין על ההיענות והנכונות לקיים את המפגש מדובר במפגש חשוב של בית הדין הרבני, בו בית הדין נתרשם ושמע את העובדות הסוציאליות.

מערכת האתר

אמש התקיים בעיריית רחובות ביקור של שני הרכבי בית הדין הרבני ברחובות: הרב אשכנזי ציון והרב שחור יהודה, שנפגשו עם העובדות הסוציאליות באגף לשירותים חברתיים. במהלך הביקור הם שמעו על עבודת העובדות הסוציאליות מרגע ההפניה ועד התשובה שניתנת לבית הדין. כמו כן הם ערכו ביקור במרכז הקשר העירוני והתרשמו מהנעשה במקום. בפגישה השתתפה מפקחת מחוזית ונציגות מיחידת הסיוע. לדבריהם המפגש היה פורה מאוד ואפשר לשני הצדדים לנהל שיח מעמיק אודות אופי העבודה בתחום סדרי הדין. בסיום המפגש הרב אשכנזי שיבח את עבודתן המקצועית המסורה והמאומצת של העובדות הסוציאליות באגף והודה להן על הסיוע הרב שהן מעניקות לתושבי העיר בתחום כל כך מורכב זה.

עו״ד שמואל בר דאנזאן מחזיק תיק השירותים החברתיים:

ברצוני לברך את נשיאי ההרכבים של בית הדין על ההיענות והנכונות לקיים את המפגש מדובר במפגש חשוב של בית הדין הרבני, בו בית הדין התרשם ושמע את העובדות הסוציאליות.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה