הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

מתן דיל יחלק לחג למאות משפחות ברחובות סלי מזון וסיר סוטאז׳ איכותי של סולתם... בעלי רכבים המוכנים להתנדב למבצע החלוקה למשפחות ברחובות ההרשמה בפון 058-3680800

מצורף סרטון של השי

אבי בר

עו״ד מתן דיל, חבר מועצת העיר רחובות, מארגן זו השנה השביעית, יחד עם קבוצה גדולה של תורמים ומתנדבים, ובשיתוף עמותת מגדל אור של הרב גרוסמן, חלוקת מארזי מזון עשירים ומפנקים ושי איכותי למשפחות רחובותיות, הזקוקות לסיוע לקראת החג.

"אמנם בני ישראל הלינו על סיר הבשר שהשאירו מאחור, אבל אין ספק כי כור ההיתוך כאן, בארץ אליה הגיעו, שווה ממנו בעשרות מונים" אומר דיל, "כשאנחנו מכינים את קדירת החג, ומניחים בה בשר ותבלינים שונים, אנחנו ממזגים טעמים ויוצרים תבשיל חדש ועשיר, שקיבל את טעמו מהשילוב של כל אלו יחד. כמו החברה הישראלית כולה. עשירה, מגוונת, חריפה, מתוקה, צבעונית שנמצאת ביחד באותו הסיר ובאותה הסירה". בערב ליל הסדר, מאות משפחות רחובותיות תקבלנה סלי מזון מלאים כל טוב, ולצידם גם סיר סוטאז׳ איכותי של סולתם, להכין בו מאכלים המכילים טעמים רבים.


מתן דיל:

״הפרויקט המרגש הזה לא היה יוצא לפועל אלמלא השותפים המדהימים שלי: עמותת מגדל אור המפעילה את מבצע חג שבע של הרב גרוסמן ותושבי רחובות המופלאים – אנשים יקרים שביקשו להשאר בעילום שם שתרמו מכספם לרכישת המוצרים.

תושבים יקרים, כדי להשלים את המשימה אנו זקוקים לעזרתכם. אם אתם בעלי רישיון רכב ושעה אחת פנויה נשמח מאוד לעזרתכם בהפצה. אנא שלחו הודעה עם שמכם למספר הואטסאפ

058-3680800 והגיעו לחלק יחד איתנו את החבילות למשפחות הרחובותיות. חג פסח כשר ושמח לכולנו.״




להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה