הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

ביום ראשון בבוקר 7/9 יתקיים בקניון רחובות "מפגשים מהסוג הנשי" הכולל סרט, הרצאה וקפה

אבי בר
קניון עופר רחובות בשיתוף קולנוע רב חן יקיים ביום ראשון 7/9 בשעות הבוקר פעילות  "מפגשים מהסוג הנשי" אשר ייפתח בהתכנסות על כוס קפה, שתייה קלה ומזנון מאפים עשיר ולאחריה הרצאתו המרתקת של אלברט גבאי, מרצה לקולנוע. נושא ההרצאה: "הקולנוע של קן לוץ" ומיד לאחר מכן, יוקרן סרטו החדש של במאי המופת: קן לוץ, זוכה שלושה פרסי פסטיבל קאן 2007 , פסטיבל ונציה 2012 ופסטיבל קאן 2014. שם הסרט :"המועדון של ג'ימי", בהשתתפות: בארי וורד,  פרנסיס מקי,  איילין הנרי ועוד.

תקציר הסרט:
דרמה קומית ע"פ סיפור אמיתי. בשנת 1932, לאחר עשר שנים בארה"ב, ג'ימי חוזר לאירלנד ארץ מולדתו, כדי לעזור לאמו להפעיל את החווה המשפחתית. ג'ימי מחליט לפתוח מחדש את "המועדון"- מרכז חופשי ופתוח למעירים, המאפשר למקומיים למצוא מפלט לריקוד, מוסיקה, שיחות, הרצאות ועוד. עד מהרה המקום הופך להצלחה גדולה ורעיונותיו של ג'ימי, שיש הרואים אותם כרדיקליים, מאיימים על השלטון הדתי החדש והנוקשה של אותה התקופה.

לוח זמנים מתוכנן למפגש:
10:00– התכנסות + שתייה חמה וכיבוד קל
10:30 –  הרצאתו המרתקת של אלברט גבאי, מרצה לקולנוע.
 נושא ההרצאה: "הקולנוע של קן לוץ"
11:15 – הקרנת הסרט "המועדון של ג'ימי"
 
העלות 45 ₪



 

להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה