הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

על פי סיכומי משטרת ישראל לשנת 2013: רחוב הרצל הוא הרחוב הכי מסוכן בישראל ובמהלך השנה אירעו בו 243 תאונות דרכים עם נפגעים.... וגם רחוב טשרניחובסקי מוגדר "רחוב אדום" עם 49 תאונות

אבי בר
תאונה בהרצל - תמונת ארכיון
תאונה בהרצל - תמונת ארכיון
עמותת "אור ירוק" מפרסמת כי, משטרת ישראל סימנה 168 רחובות ב -  40 ערים בישראל כ"רחובות אדומים" המהווים סיכון ומוקד לתאונות דרכים ומתברר כי רחוב הרצל ברחובות זכה לתואר המפוקפק "הרחוב הכי מסוכן בישראל" עם מספר תאונות הכי גדול בארץ. מתברר כי בשנת 2013 אירועו ברחוב הרצל 243 תאונות דרכים עם נפגעים כאשר 8 תאונות ברחוב הרצל נחשבות לתאונות חמורות. (הרחוב השני בארץ במספר תאונות דרכים, הוא רחוב קיבוץ גלויות בתל אביב עם 225 תאונות).  אולם ברחובות קיים רחוב נוסף המוגדר על ידי המשטרה כרחוב "אדום" והוא רחוב טשרניחובסקי עם 49 תאונות דרכים עם נפגעים מתוכן 2 תאונות חמורות. עיקר הסיבות לתאונות בהרצל ובטשרניחובסקי הם אי ציות לרמזור ותמרור.
 

                    רחוב הרצל - תמונת ארכיון

שמואל אבואב מנכ"ל עמותת אור ירוק:

 "לא רק הנהג אשם בתאונות הדרכים וממשלת ישראל לא יכולה להטיל את כל האחריות על הנהגים. על המדינה להשקיע משאבים בכדי לאפשר למשטרה להגביר את האכיפה בערים ולשפר את התשתיות בהן. הגברת האכיפה באותם רחובות "אדומים", והגברת הנראות המשטרתית, עשויה לצמצם את מספר הנפגעים הגבוה".
 

 

להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה