הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

ראש העיר, רחמים מלול והחברה העירונית מזמינים את תושבי רחובות לחגיגות סוף הקיץ שיתקיימו בפארק המייסדים עם ליאור נרקיס, זהבה בן, קובי פרץ, אלין גולן, "נורוז", נס וסטילה ("תיק קטן") ועידו בי

פירוט התאריכי ההופעות בכתבה

חנה קקיאשוילי
ליעד מאיר – צילום ניר אמיתי
ליעד מאיר – צילום ניר אמיתי

ראש העיר רחמים מלול, עיריית רחובות והחברה העירונית מזמינים את תושבי העיר לחגוג את סוף הקיץ בשלושה ימים של מופעים בפארק המייסדים, בהשתתפות ליאור נרקיס, זהבה בן, קובי פרץ, אלין גולן, "נורוז", נס וסטילה ("תיק קטן") ועידו בי.

עיריית רחובות והחברה העירונית יקיימו מופעים במשך שלושה ימים, במסגרת חגיגות סוף הקיץ, בין התאריכים 28-30.8.23, החל מהשעה 20:00 בפארק המייסדים, כשעל הבמה יופיעו מיטב האמנים המובילים – זהבה בן, קובי פרץ, ליאור נרקיס, אלין גולן ויובל דמרי.

היום האחרון יוקדש כולו למסיבת קיץ לנוער שתכלול הופעה של "נורוז", נס וסטילה ("תיק קטן") , עידו בי וליעד מאיר. הכניסה לכל המופעים חופשית!

החגיגות יפתחו ביום שני, ה-28.8 במופע מרגש עם מיטב להיטיה של הזמרת האהובה זהבה בן, ובהמשך יופיע הזמר קובי פרץ, במופע קצבי וסוחף עם כל הלהיטים המוכרים.

זהבה בן – צילום ערן לוי



קובי פרץ – צילום ליאור קסון



ביום שלישי, ה-29.8, האירוע יפתח עם הופעה של הזמר הרחובותי יובל דמרי, בהמשך תופיע הזמרת העולה, אלין גולן, בת העיר שגדלה בבימת הנוער ועושה את צעדיה הראשונים בעולם המוזיקה הישראלי. בשיאו של הערב יעלה לבמה הזמר המצליח ליאור נרקיס במופע מקפיץ וסוחף בחסות מפעל הפיס, המקיימת שנים רבות את פרויקט "בימות פיס" ברחבי הארץ.


יובל דמרי - צילום עדן אמינוב.



אלין גולן – צילום אור דנון




ליאור נרקיס – צילום רויטל עייני




ביום רביעי, ה-30.8, נחתום את אירועי חגיגות סוף הקיץ במסיבה סוחפת לנוער עם כוכבי הנוער והרשת "נורוז" ("דובשניה", "ללב נכנסת", "חוף על הקטינו") נס וסטילה ("תיק קטן"), עידו בי וליעד מאיר.


עידו בי – צילום שי פרנקו





נורוז – צילום שלו אריאל



ראש העירייה, רחמים מלול:

"הקיץ הזה דאגנו להופעות, פעילויות ואירועים לכל המשפחה, בחברה העירונית, בפארקים ובגינות ברחבי העיר. בואו ליהנות מההופעות של הכוכבים הגדולים במדינה בגן המייסדים המחודש!".



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה