פסטיבל רחובות הבינלאומי לפסלים חיים ה- 12 יוצא לדרך ויתקיים בימים שני עד רביעי 4-6.9
אשתקד הפסטיבל פתח לראשונה מרחב וזמן מיוחד, עם מופעים ונגישות לאנשים עם צרכים מיוחדים. בין המיצגים השנה ישתתף גם מיצג מקורי של אקי"ם. לאור ההצלחה של הפרויקט, גם השנה יהיו הופעות מיוחדות לאוכלוסיה המיוחדת הזו בימים שלישי ורביעי (5-6.9) בשעה 16:45. הודעה מיוחדת על כך לשם רישום מראש - תצא בהמשך.

כמיטב המסורת, עיריית רחובות והחברה העירונית יקיימו השנה את הפסטיבל רחובות הבינלאומי לפסלים חיים. מדובר בפסטיבל ה-12 במספר וגם השנה הוא צפוי לארח עשרות אלפי מבקרים מכל רחבי הארץ, שייהנו מאומנות משובחת, אינטראקטיבית ומרהיבה המתאימה לכל גיל. הפסטיבל יתקיים בימים שני, שלישי ורביעי בשבוע ( י"ח, י"ט, כ' באלול תשפ"ג) בין התאריכים 4-6 בספטמבר 2023. השנה צפויה חוויה מרהיבה וצבעונית אף יותר כאשר מעל לפסלים המרהיבים וקהל המבקרים תהיה תלויה תפאורת בדים צבעונית וססגונית.
אם בעבר היינו צריכים לנסוע לערי בירה ברחבי אירופה על מנת לפגוש מקרוב באמנות הרחוב הפופולרית - אמנות הפסלים החיים, הרי שפסטיבל רחובות הבינלאומי לפסלים חיים שינה זאת. בימי הפסטיבל הקהל הרחב זוכה לפגוש עשרות פסלים ש"מתעוררים לחיים" בשלל דמויות צבעוניות, מרתקות וססגוניות. מיטב אמנים מהארץ ומהעולם לוקחים חלק בפסטיבל, ולצד עשרות האמנים הישראליים, שחלקם חוזרים שוב עם דמויות חדשות, יארח הפסטיבל שישה אמנים בינלאומיים מהולנד, צ'כיה ופולין. כל הפסלים והמיצגים בפסטיבל – מתחדשים השנה, ואין שום פסל או דמות שהופיעו בפסטיבל אי פעם.
השנה צפויה להופיע להקת קצב ותופים בסגנון יפני - "טאיקו לייף", במופע מיוחד לפסטיבל שיגרמו לצופים לחוויה רב חושית מוסיקלית מעוררת השראה לצד אמני אש ותנועה.
במסגרת הפסטיבל יציגו אמנים מהארץ ומהעולם עשרות רבות של דמויות מקוריות וחדשות בעשרות מופעים ססגוניים ומרהיבים.
אשתקד הפסטיבל פתח לראשונה מרחב וזמן מיוחד, עם מופעים ונגישות לאנשים עם צרכים מיוחדים. בין המיצגים השנה ישתתף גם מיצג מקורי של אקי"ם. לאור ההצלחה של הפרויקט, גם השנה יהיו הופעות מיוחדות לאוכלוסיה המיוחדת הזו בימים שלישי ורביעי (5-6.9) בשעה 16:45. הודעה מיוחדת על כך לשם רישום מראש - תצא בהמשך.
לדברי אייל פרנקל, מנכ"ל החברה העירונית רחובות:
"אנו גאים לקיים גם השנה את הפסטיבל שהפך למסורת ולהביא לתושבי רחובות והסביבה אירוע תרבותי ואמנותי בקנה מידה בינלאומי. מדובר באבן שואבת למשפחות רבות מכל רחבי הארץ וכן לאמנים ולצלמים שתופסים בעדשה רגעים קסומים. אנו גאים להנגיש זו השנה השניה את הפסטיבל גם לאוכלוסיות המיוחדות. הכניסה חופשית וכולכם מוזמנים!".
לדברי ג'קי בכר, מפיק הפסטיבל:
"הפסטיבל הוא אחד מהפרויקטים האמנותיים החשובים בישראל במרחב הציבורי והוא מחבר בעצם את כולם ללא הבדל דת, גזע ומין. האמנים וכלל העוסקים במלאכת הפסטיבל מתרגשים עד מאד לפגוש שוב את הקהל הרב, ולהציג את היצירות המופלאות של עולם הפסל החי. אני מצפה לאלפי המבקרים שייהנו מהופעות מגוונות, ססגוניות ושמחות במיוחד".
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
- אורחלמה כל הזמן מצטטים את המנכ״ל … את מי זה מעניין….09.08.23 20:09 תגובה
- אורחיש למכור כרטיסים לתושבי חוץ. כשעיריית ראשל"צ נותנת לתושביה לחנות חינם בחוף וכך גם יש הטבות לערים ויישובים אחרים, מותר למכור כרטיסים. הכסף יכול לשמש לניקיון טוב יותר בעיר... ובנוסף, אולי יקטין קצת את הצפיפות המטורפת (אך המובנת, אירוע מרשים) במקום.09.08.23 21:25 תגובה
- אורחמה חטאנו שמגיע לנו הסבל הזה? מה הבעיה לעשות בשטח פתוח10.08.23 13:29 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: