הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

מבזק... דקירות ברחוב הרצל

אבי בר

כוחות גדולים של משטרה ומד"א הוזעקו לפנות בוקר לרחוב הרצל בעקבות דיווח על קטטה גדולה. הכוחות שהגיעו למקום מצאו 2 נערים בני 16 אשר נדקרו במהלך הקטטה אחד מהנערים מוגדר פצוע קשה ואילו השני פצוע קל. הפצועים פונו על ידי מד"א לבית חולים קפלן. המשטרה הצליחה לאתר ולעצור נער בן 16 מרחובות החשוד באירוע הדקירות.

 



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


  • אפשר אולי לשמוע על מיקרים בהם נמנע דקירה או רצח או קטטה בעקבות פיקוח מוגבר של השיטור העירוני המשטרה אן הסיור כדי לדעת עד כמה זה אפקטיבי בעיר הזאת?מושקעים פה משאבים אדירים במניעת פשיעה אבל אתה מדווח רק על מקרי דקירה פשע וונדליזם יוצר תחושה כאילו כל המאמצים לא שווים הרבה...מניסיון אישי ואני לא רוצה להכליל השיטור אבל זה אינדיקצייה על התפקוד של מערך השיטור ברחובות באמצע השבוע בשלהי הקיץ האחרון בשעת לילה מאוד מאוחרת בשכונת קריית משה הזעקתי את השיטור לפזר חבורה שמצאה לנכון לעשות מסיבת קריוקי בשעות הקטנות של הלילה רעש נוראי נכולל צעקות קללות ואלכוהול משום מה יש לי תחושה שאף אחד מהשכנים באיזור לא טרח להתקשר למוקד ולהזעיק שיטור שיפזר את ההתקהלות אולי מתוך הרגל או פחד לא יודע אני חדש בשכונה משכיר שם דירה אבל לא מבין את ההתנהלות הזאת של השכנים אחרי הכל יש ילדים ומבוגרים קיצר לאחר כמה פניות חוזרות ונשנות למוקד לאחר כשעתיים של לילה מורט עצבים הם הגיעו ופיזרו את ההתקהלות ...תסיקו את המסקנות לבד.
    01.11.14 09:33 תגובה
  • למעשה אין כמעט יום שישי ללא \'דקירות. נוכחות ובולטות המשטרה חייבת להיות סוף שבוע יסתיים באלימות.
    01.11.14 09:40 תגובה
  • 01.11.14 10:06 תגובה