דירת 4 חדרים למכירה בשכונת רחובות הצעירה, מחסן, ממ"ד, מרפסת שמש, 2 מעליות, במיקום מרכזי ליד הפארק וקאנטרי וייסגל, במחיר של 2,580,000 ש"ח... לפרטים נוספים 08-376-0993.
בעלי דירות ברחובות המעוניינים להופיע במדור, פרטים 052-8030056

למכירה בשכונת רחובות הצעירה, בבנייני צרפתי הממוקמים על הפארק הסמוך לקאנטרי וייסגל, דירת 4 חדרים גדולה ומרווחת. הדירה, במשטח של 110 מ"ר ומרפסת של 13 מ"ר, מציעה נוף לפארק. הדירה ממוקמת בקומה השישית מתוך תשע, ומכילה ממ"ד, חניה ומחסן. בנוסף, הדירה מצוידת בשני מעליות, כולל מעלית שבת, וממוזגת לגמרי עם רשתות וסורגים. יחידת ההורים כוללת חדר ארונות. הפינוי גמיש. הבניין בו ממוקמת הדירה בן 8 שנים. המחיר המבוקש לדירה הוא 2,580,000 ש"ח. לפרטים נוספים, ניתן ליצור קשר בטלפון 08-376-0993.








להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה








- אורחזול03.10.23 15:22 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: