הרב חנניה צ'ולק יו"ר עמותת עזר מציון המפעילה כ – 200 מתנדבים בבית החולים קפלן קורא לתושבי האזור לסייע ולהתנדב במחלקות בית החולים
כל מי שחפץ להתנדב מוזמן ליצור קשר עם אתי, רכזת מתנדבים עזר מציון, בטלפון 08-9456144


הרב צ'ולק קיבל סקירה מקיפה על ההתקדמות העצומה שעובר בית החולים קפלן בשנים האחרונות, הן בתחום התשתיות ותנאי המלונאות המשודרגים והן בצד ההתקדמות הרפואית, השירותית והאדיבות הרבה של הצוותים הרפואיים. "אני מכיר ומוכיר את בית החולים והעומד בראשו, פרופ' יעקב יהב. אין ספק שמדובר באדם הנכון במקום הנכון", אמר הרב צ'ולק. "קפלן עבר התפתחות מדהימה בבינוי, בניין אשפוז ילדים ומיון ילדים חדש מושקע ומטופח, טיפול נמרץ ואשפוז יום חדישים, ויתרה מכך - ואני שומע כל הזמן על האנושיות, היחס האדיב והמקצועיות של הצוותים הרפואיים", הוא אמר.
הרב אמר כי יש לארגון 'עזר מציון' כ 200 מתנדבים בבית החולים קפלן. "המתנדבים שלנו שמחים ומאושרים להתנדב בקפלן ומתקבלים בסבר פנים נעים ומפרגן של הצוותים הרפואיים", הוא אמר.
במהלך הסיור הגיע הרב צ'ולק במיוחד למכון האונקולוגי כדי לחגוג בהפתעה יומולדת עם אחת המטופלות ולפגוש חולה נוסף שהיה פצוע קשה בתאונת דרכים.
הרב קורא לתושבי האיזור לסייע ולהתנדב במחלקות ובמכונים של בית החולים קפלן ולסייע לצוות הרפואי והסיעודי במחלקות ובמכונים השונים כדי להקל על עומס עבודתם, כולל עבודות משרדיות שונות, הושטת יד בהגשת מזון לחולים המאושפזים, ליווי חולים לבדיקות ולטיפולים רפואיים שונים, חלוקת הארוחות החמות של "עזר מציון" למשפחות החולים ועוד.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

-
אורחאם כל הכבוד לעמותת עזר-מציון על פעולתה בשטח. חבל רק שיש את העומד בראשה שקוראים לו חנניה צולק שעושה דברים מאחורי הגב ומסתיר זאת.מקווה שהקופת שרצים שהצלחת להסתיר תתגלה מהר מאוד.14.01.15 10:29 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: