הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

גדי יברקן מקים חמ"ל לחיבור בין חקלאים למתנדבים על מנת לסייע לחקלאות הישראלית- הקטיף הקרוב עתיד להתקיים ביום שישי 3.11

גדי יברקן שוחח עם מנכ"ל משרד החקלאות מר אורן לביא ושיתף אותו ביוזמה. לדבריו משרד החקלאות יעמיד לטובת החמ"ל את כל התמיכה הנדרשת ויעשה את החיבור עם החקלאים.

חנה קקיאשוילי
דף הפייסבוק של גדי יברקן
דף הפייסבוק של גדי יברקן
חבר הכנסת לשעבר גדי יברקן מתגייס למען חקלאי ישראל ומקים חמ"ל מיוחד שיחבר בין המתנדבים לחקלאים. לדבריו מאז שהעלה סרטון בה לקח חלק בקטיף בדרום הוא קיבל פניות רבות מאנשים המבקשים להתנדב ולעזור לחקלאים בעוטף. לאור הבקשות הרבות הוא החליט להרים את הכפפה ולהקים חמ"ל מתנדבים שיאפשר לכל מי שרוצה להתנדב בקטיף בעוטף ובכלל החקלאות הישראלית. (מי שרוצה לקחת חלק בחמ"ל לעשות טלפונים וכו...ניתן לשלוח הודעה לדף הפייסבוק של יברקן)
גדי יברקן שוחח עם מנכ"ל משרד החקלאות מר אורן לביא ושיתף אותו ביוזמה. לדבריו משרד החקלאות יעמיד לטובת החמ"ל את כל התמיכה הנדרשת ויעשה את החיבור עם החקלאים.
הקטיף הקרוב עתיד להתקיים ביום שישי הקרוב 3/11/23 מקום התכנסות ושעה יפורסם בהמשך.
דף הפייסבוק של גדי יברקן https://www.facebook.com/GadiYevarkan


להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה