הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

מתנדבי ארגון נחמה לישראל ברחובות מתנדבי איחוד הצלה רחובות שלחו תרומה של 2500 בקבוקי מים לחיילי יחידת הקומנדו של צה"ל במילואים

מערכת האתר

ארגון נחמה לישראל שלח ביום שישי האחרון 2500 בקבוקי מים לחיילי צה"ל במילואים, בתגובה לבקשה שהתקבלה בעמוד הפייסבוק של הארגון מיחידת קומנדו של צה"ל. הבקבוקים הועברו ללוחמים תוך שעתיים, סמוך לכניסת שבת, בשיתוף פעולה עם בית המשקאות של אביב ביבנה ואיחוד הצלה צוות 43.

הארגון מבקש להודות לתורמים היקרים ג'ודי, ברובס, משפחות נורמן וקופלנד מהעיר גלסגו בסקוטלנד. התרומה מוקדשת לרפואת דניאל חיים בן נוי ולהצלחת חיילי צה"ל וחזרת החטופים בשלום לגבולם.

אמיר צברי, יו"ר הארגון, מסר:

"אנו ממשיכים לתמוך במשפחות המתמודדות בעיר רחובות ובמקביל אנחנו עושים ככל שביכולתנו לתרום למאמץ המלחמתי ולגייס תורמים לטובת חיילי צה"ל בסדיר ובמילואים".

יהונתן עוזיהו, דובר ארגון נחמה לישראל, הוסיף:

"אנו לא בחזית, אבל רואים ערך עליון לדאוג לאלו שעזבו את עבודתם, משפחתם וביתם למען עם ישראל. אלו ששומרים עלינו, אלו שדואגים לנו וזה המעט שאנו יכולים לסייע."

חייל המילואים שביקש וקיבל את התרומה מסר:

"אנו מודים לתורמים היקרים, לארגון נחמה לישראל, בית המשקאות של אביב ואיחוד הצלה על ההתגייסות למעננו. התרגשנו מאוד ולא ציפינו לכזו כמות של מים. יבורכו ידיכם מעריכים מאוד בשם מפקדי וחיילי היחידה: תודה!"



סרטון:




להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה