הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

בהיכל הספורט "קציר" נערך מופע של בית הספר למחול "צעדים ראשונים במחול" בהשתתפות 600 רקדניות

אבי בר


מופע של בית הספר העירוני למחול "צעדים ראשונים במחול", נערך בשבוע שעבר בהיכל הספורט "קציר", במסגרת חוגי בתי התלמיד, במעמד סגן ראש העיר, מתן דיל ומנכ"לית החברה העירונית, יוספה חליבה.
במופע השתתפו כ- 600 רקדניות מכיתות א' עד ו', אשר הופיעו עם מיטב הריקודים והתלבושות. את הערב פתחו בריקוד "סופת מחול" הלהקות הייצוגיות של " הדרי רחובות".
 

יוספה חליבה מנכ"לית החברה העירונית:
בית הספר פועל ב- 15 בתי ספר ברחבי העיר, אליו מגיעות כ- 250 רקדניות ממסגרת הצהרונים של החברה העירונית וזה המקום להודות  לצוות המקצועי של המורות והמדריכות, אשר עושה עבודה מצוינת ומקצועית הראויה לשבח".

להגדלת התמונות לחצו על אחת התמונות
 

להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


  • היכל הספורט קציר קצר הצלחה במופע מחול ותנועה שני 26 ינואר 2014 ============================================בהיכל הספורט קציר התקיימו שני מופעי מחול ותנועה בהשתתפות כ -570 תלמידות ביה\"ס העירוני למחול ותנועה בחסות עיריית רחובות עיר המדע והתרבות,החברה העירונית רחובות,תלמידות מכיתות א\' ומעלה מבתי ספר שונים ברחובות, המופע הראשון כדוגמה עם כ-270תלמידותמכיתות א\' עד ו\' כלל,התחיל עם סופת מחול ע\"י הדרי רחובות המשיך בשיר ילדות פרחי המדע , יום הולדת, מה זה משנה,מסיבת פיג\'מות,ריקוד לה לה לה,גריז,זומבה,מחרוזת עוזי חיטמן, הרקדן האוטומטי,ועוד והסתיים בהופעה של כולם ריקוד סיום כולנו יחד.קדם למופע ברכתו של סגן ראש העיר מתן דיל שאמר בין השאר: מתמלאים אנרגיות כשנכנסים לאולם כזה הומה ילדים והורים,חשבתי מה אומר במעמד זה?נזכרתי בצעירותי אחותי רקדה בלט, כילד צחקתי עליה ,עכשיו אני אומר פספסתי בגדול,משמח לראותכם מלאי אנרגיה,לקראתנו ט\"ו בשבט,של צמיחה ופריחה, זה אירוע של מפעל אדיר של החברה העירונית,מח\' הספורט ויש להודות להם ולראש העיר,ולכל שנוטלים חלק בהצלחה הזו יבורכו,מכאן לדבריו הולך לישיבת הנהלת העירייה. אכן היה מרהיב לראות מופעי הקבוצות,תלבושות צבעוניות,תלמידות מתוקות מתרגשות ומלאות אנרגיה חיובית,שירים בעברית ובשפות אחרות, ריקודים בסגנונות מגוונים, ריקוד סיום כולנו יחד מרגש מאוד, ומרמז על פוטנציאל גדול הטמון במאות התלמידות שהשתתפו,וחרי המופע הראשון בא עוד מופע שוב בהשתתפות כ-250 תלמידות אחרות,בהחלט השקעה שתביא לתוצאות טובות עוד יותר בעתיד,למען גילוי נאות גם נכדתי שחר מגור הופיעה בריקוד הזומבה של תלמידות בי\"ס רמת אלון,וכולן מקסימות. תורגמן שמעון – רחובות.
    06.02.15 13:34 תגובה