עמוס חלפון המארגן ומוביל את המחאה ברחובות:

עיריית רחובות מתהדרת שממוצע התשלום ארנונה ברחובות הוא כ- 55 ש"ח למ"ר כאשר מתברר שבשכונות חדשות כגון רחובות הצעירה, חצרות המושבה, אחוזות הנשיא, רחובות המדע, שכונות רבות חדשות משלמות, כ- 67 ש"ח למ"ר. כלומר הזוגות הצעירים והתושבים בשכונות חדשות מסבסדים שכונות שלנות אשר משלמים מתחת לכ- 45 ש"ח למ"ר. אני קורא מעל במה זו לראש העיר ולחברי המועצה, לא די להקים וועדות ועוד ועדות, אנו מבקשים לפרסם את הפריסה של הארנונה ברחובות ואת גובה התשלום בכל שכונה ושכונה. לא יתכן שמידע זה נהפך ל"סוד" ליחידים!. כל התירוצים ששיטת החישוב היא "הכי זולה" מראה שבפועל רחובות נמצאת במקום 2 לאחר ירושלים בגובה הארנונה בארץ באיזורים החדשים.
עיריית רחובות התייחסה לתשלומי הארנונה, ומסרה כי :
"ארנונה היא מס אותו משלם האזרח. שיטת החיוב בעיר רחובות היא מהמקלות והמינימליות, שכן היא איננה כוללת חיוב שטחים משותפים. ברחובות לא חלה עלייה חריגה בארנונה למגורים בעשור האחרון".
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה