הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

פסח בפתח וישראל היפה מתגייסת... מלול נעתר ליוזמת המשנה לראש העיר יניב מרקוביץ ולחיילים בודדים/נזקקים מרחובות יחולקו שוברים בסך 10,000 ₪ לקניית מזון לליל הסדר... להלן הסבר לחיילים הזכאים לקבל שוברים

אבי בר
לקראת חג הפסח ראש העיר רחמים מלול אישר סיוע של 430 אלף שקלים מתקציב העירייה לחלוקת שוברים לרכישת מזון למשפחות נזקקות וקשישים (ועל כך בכתבה נפרדת) כאשר מתוך הסכום הזה רחמים מלול נעתר ליוזמתו של המשנה לראש העיר יניב מרקוביץ' לדאוג גם לחיילי רחובות המוכרים כחיילים בודדים או שהם מוכרים כחיילים למשפחות נזקקות, והוחלט להקצות למען חיילי רחובות 10 אלף ₪ לקניית מזון לחג, כאשר כל חייל העומד בקריטריון של חייל בודד או חייל ממשפחה נזקקת יקבל שוברים בסך 300 ₪ לקניית מזון באחת מרשתות המזון ברחובות.

איך חייל בודד/נזקק יכול לקבל את השוברים לחג?
  1. להגיש צילום תעודת חוגר.
  2. אישור רלוונטי מהצבא
  3. לפנות בעירייה לגב' תיקי כוכבי בטל' 08-9392213 או להגיע לעירייה בתאום מראש.
  4. הגשת בקשה עד יום שלישי 31/3 בשעה 14:00
  5. ללא הגשת המסמכים לעיל הבקשה לא תטופל
  6. מספר השוברים מוגבל
 

המשנה לראש העיר, יניב מרקוביץ:
"זו השנה השלישית שבה נעתר ראש העיר להצעתי לחלוקת תווים גם לחיילים נזקקים, כדי לעזור להם לחגוג את החג בכבוד. ישנם חיילים שלא מוכרים אך יזקקו לסיוע והם מוזמנים להצטייד באישור ממחלקת ת"ש ביחידה ותעודת חוגר, להביא ללשכת ראש העיר ולקבל סיוע. אני חושב שמבצע קמחא דפסחא שראש העיר ועיריית רחובות מקיימת מידי שנה מייצג בצורה הטובה ביותר מה היא סולידריות חברתית וסיוע לחלש".



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה