הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

ילדי בית הספר "לוטם" לתלמידים עם צרכים מיוחדים חגגו בפעילות ייחודית בחווה החקלאית ברחובות

אבי בר
פעילות ליום המשפחה עם תלמידי בית הספר 'לוטם' לילדים עם צרכים מיוחדים, התקיימה ביום שישי בחווה החקלאית לחינוך מדעי החקלאות והסביבה ע"ש שולמית פרליס. הפעילות נערכה בשיתוף בין ההורים, התלמידים, צוות לוטם וצוות החווה. במסגרת זו חגגו את יום המשפחה ופתחו בשירה בציבור "שרים בשפה אחת" של תכנית קרן קרב, עם איתי אלבז ולאחר מכן הציגו בפני ההורים את הפעילות החינוכית והרגשית המתקיימת בחווה במרחבים הירוקים.

תמר דוד, מנהלת בית ספר לוטם:
"זו היתה וחוויה מרגשת בה תלמידים, הורים, צוות וקהילה התנסו בפעילות משותפת במרחבים של החווה החקלאית, אשר מהווה עבור התלמידים סביבה חינוכית, טיפולית ושיקומית. שיתוף הפעולה בין בית הספר לצוות החווה מאפשרים לתלמידים להתנסות בפעילויות קשורות לתחום של מדעים וחקלאות. בחווה, תלמידי לוטם פוגשים תלמידים מהקהילה ולומדים כללים חברתיים מעבר להתנסות הלימודית". 



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה