הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

קול קורא לאמני רחובות המעוניינים להשתתף בתערוכה לציון יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל וחללי פעולות האיבה, 2024

התערוכה השנה תעסוק באור כהתמודדות אל מול החושך בו אנו נמצאים בימים אלו, שכן כל משפחה אשר שכלה את היקר לה, רוצה לזכור את הדמות ואת האור שהיווה למשפחה ולסביבה כולה.

חנה קקיאשוילי
קרדיט לדימוי: יעל סונינו-לוי
קרדיט לדימוי: יעל סונינו-לוי

עיריית רחובות והחברה העירונית רחובות מזמינות אמניות ואמנים העוסקים ביצירת אומנות במגוון טכניקות: ציור, פיסול, צילום, הדפס, עיצוב ועוד, להגיש מועמדות להשתתפות בתערוכה לציון יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל וחללי פעולות האיבה, שתתקיים בבית יד לבנים רחובות, ותעסוק בנושא "אור קטן אור גדול״ (שם זמני).

התערוכה השנה תעסוק באור כהתמודדות אל מול החושך בו אנו נמצאים בימים אלו, שכן כל משפחה אשר שכלה את היקר לה, רוצה לזכור את הדמות ואת האור שהיווה למשפחה ולסביבה כולה.


אוצרת התערוכה, יעל סונינו-לוי:

"כאשר אני, כאוצרת, באה לתכנון תערוכה אני לוקחת זמן חשיבה ומחקר מעמיק בתמה המוצעת לאמנים ובדרך להנגשתה לצופים. הפעם זה שונה. ראשית אנו עדיין במצב מלחמה, נופלים וחטופים. כאב הזוועות של אנשי העוטף לא מרפה וקרוב מאוד, אין עדיין פרספקטיבה וקשה לחשוב/לחקור את הנושא במרחק הזמן. מרגעי האימה החשוכים של אוקטובר ועד לתערוכה עדיין ישנו חוסר ודאות גדול. האור הוא הנושא שיחבר, האור שהיו האנשים שנלקחו מאיתנו. האור והתקווה שאנחנו מצווים להפיץ למענם ולמען החברה הישראלית".

להגשת מועמדות, יש לשלוח 3 יצירות בצירוף שם, קו"ח ותחום יצירה לידי אוצרת התערוכה, יעל סוניני-לוי, לכתובת האימייל: yaelsonninolevy@gmail.com

תאריך אחרון להגשת מועמדות: 20.2.2024

פתיחת התערוכה תתקיים ביום חמישי, א' באייר תשפ"ד, 9.5.2024



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה