הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

מארצות הברית לבית חולים קפלן! 11 מתנדבים/ות אמריקאים נוצרים מארגון FOI הגיעו למרכז הרפואי קפלן ברחובות לעזור במחלקות שונות בהתנדבות מלאה

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק המרכז הרפואי קפלן
צילום מתוך דף הפייסבוק המרכז הרפואי קפלן

בשבועיים האחרונים, מתנדבים מארגון FOI (Friends of Israel) – אמריקאים נוצרים אוהבי ישראל, הגיעו למרכז הרפואי קפלן ברחובות כדי לעזור במחלקות השונות ובמגוון תחומים בהתנדבות מלאה. הקבוצה, המורכבת מ-11 גברים ונשים מארה"ב וקנדה, עבדו באחזקה, לוגיסטיקה, אספקה סטרילית, חדר האוכל ובגינון.

אלי כובני, עובד אחזקה במכון הקיטור, התייחס למתנדבים ואמר שהם ביצעו כל משימה ברצון ובסיפוק אדיר, ואף ביקשו משימות קשות יותר. פרופ' טריף בדר, מנהל המרכז הרפואי קפלן ובי"ח הרצפלד, הודה למתנדבים בהתרגשות וציין את החשיבות של להיות בן-אדם ולתת יחס וטיפול איכותי למטופלים.

ברוס סקוט, נציג קבוצת המתנדבים, הביע תודה על הפרווילגיה לעזור ועל האהבה שהראו להם במהלך הביקור. יפה דאבוש, עוזרת מנהל המרכז הרפואי קפלן, סיפרה על הקשר הארוך עם ארגון FOI ועל התמיכה שהם מביעים. לאה חזום, מנהלת החצר, שניהלה את המתנדבים במהלך שהותם, תיארה את החוויה כאינטנסיבית ומהנה, והדגישה את המסירות והרצון לתרום של המתנדבים.


















להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה