קבוצת הנוער של מכבי רחובות תרמה משחקים וצעצועים למרכז הרפואי קפלן לזכרו של סרן איתי כהן ז"ל

במהלך אירוע מרגש שהתקיים אתמול, קבוצת הנוער של מכבי רחובות הגיעה למרכז הרפואי קפלן ברחובות עם תרומת משחקים וצעצועים למחלקות הילדים. התרומה התקיימה לזכרו של סרן איתי כהן ז"ל, תושב העיר שנפל בהגנה על קיבוץ עלומים במתקפת השבעה באוקטובר, בגיל 22. איתי, שבעברו שיחק בקבוצת הנוער, הותיר אחריו את אחיו הקטן, נועם, שכיום משחק בקבוצה.
במהלך הביקור, צוותי חטיבת הילדים והנהלת בית החולים הצטרפו לקבוצה ולמשפחתו של איתי, כולל אחיו נועם ואמו אורטל. הם קיבלו חיבוק חם מהצוותים, שנפעמו מהמשפחה המופלאה והתרגשות עזה שליוותה את האירוע.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה




-
אורחישר כח שלא תדעו צער.כל הכבוד על ההנצחה.מהכרות שלי עם המשפחה משפחת כהן מדהימה ואבדה גדולה24.03.24 08:40 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: