להלן הסיכום בין העירייה לנציגי ההורים בנושא מחירים והנחות קייטנות הקיץ
1. מחיר הקייטנה לילדי הגנים נשאר ללא שינוי, היינו 2024 ₪ ליום מלא, 1452 ₪ לחצי יום, תוספת של 200 ₪ עבור הארכת היום בשעה נוספת ( 16:00-17:00)
2. הנחות:
משפחות חד הוריות 10% הנחה , מחיר קייטנה 1821
משפחות עם מספר ילדים:
מחיר עבור הילד הראשון- 1821 ₪ ( 10 % הנחה)
מחיר עבור הילד השני- 1720 ₪ (15 % הנחה)
מחיר עבור ילד שלישי ויותר- 1619 ₪ ( 20% הנחה)
3. עבור משפחות עם ילד אחד ( או יותר) הרשומים בחברה העירונית (קייטנת בית ספר) וילד אחד בחוויות ( גני ילדים) יקבלו ההורים הנחה של 10% עבור כל ילד. היינו 10% הנחה לקייטנת הגן בחוויות ו-10% לילד בקייטנת בית ספר. יש לרשום את הילד הראשון בחוויות, שם תינתן הנחה 10% ועם אישור ההרשמה לגשת לחברה העירונית שם תינתן 10% לילד בקייטנת ביה"ס (בכפוף לתנאי החברה העירונית).
4. ההנחות חלות על קייטנות הגיל הרך בלבד ולא כוללות את הקייטנות המיוחדות ( ספורט, בימת הנוער, מתנ"סים וכיו"ב). ההנחות בחברה העירונית יחולו רק על קייטנת בתי הספר של החברה מחזור שני ולא המקצועיות והייחודיות.
הערה
ההנחה לקייטנת בית הספר היא רק למחזור השני, ולא למחזור הראשון המסובסד על ידי משרד החינוך ומחירו 300 ₪
מעיריית רחובות נמסר:
"התשלום השנתי של הורים במדינת ישראל עבור חינוך מעבר למסגרת הלימודים בכלל ובקיץ בפרט מכביד על ההורים וראש העיר עושה ככל הניתן על מנת להקל על ההורים, באמצעות הנחות והוזלות מחירים. אנו מקווים כי 'בית הספר לחופש הגדול', שממן משרד החינוך עבור ילדי א-ב, יורחב לכלל ילדי ישראל ".
משה מנצ'ו מהורי רחובות

זו השנה השלישית שאנחנו מובילים בעיר מהלך להוזלת תעריפי קייטנות הקיץ. מדובר במהלך מורכב, שדורש שינוי תפיסתי, בעיקר של העירייה. השנה, לשמחתי, ראש העיר נענה לקריאתנו להיפגש עמו ועם יניב מרקוביץ, ואפשר לנו להציג בפניו את הנושא. הם נעתרו לחלק מבקשתנו ע״י הרחבת מדרגי ההנחות והכנסת החברה העירונית לשיטת תמחור זו. ברור לנו שנמשיך הלאה עם המהלך, בבחינת תם אך לא נשלם.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה