גם השנה התקיים מבצע חלוקת סלי המזון לפסח של הבית החם בקהילה ברחובות בסיוע תורמים ומתנדבים שדאגו לאריזה וחלוקת החבילות למשפחות
אביב איטח שהגיע למקום אמר כי בקדנציה הקרובה הוא עתיד לקחת את הבית החם בקהילה כפרוייקט דגל אותו הוא מתכוון ללוות אישית בתיק השכונות עם תכנית עבודה מסודרת ובתמיכתו של ראש העיר מתן דיל.

הבית החם למען הקהילה
גם השנה בחג הפסח הבית החם למען הקהילה ברחובות דואג למען המשפחות הנזקקות ויעניקלהם סלי מזון על מנת שיוכלו לחגוג את חג הפסח בכבוד. בימים אלו הגיע המבצע לשיאו כאשר צוות המקום יחד עם המתנדבים הכינו וארזו את החבילות לקראת החלוקה.
גם אביב איטח הגיע למקום ואמר כי בקדנציה הקרובה הוא עתיד לקחת את הבית החם בקהילה כפרוייקט דגל אותו הוא מתכוון ללוות אישית בתיק השכונות עם תכנית עבודה מסודרת ובתמיכתו של ראש העיר מתן דיל.
רמי דמהלה הודה לכל מי שלקח חלק השנה ואמר: "אני חייב להודות שאני מתרגש כל פעם מחדש על הפרויקט המיוחד של הענקת סלי מזון לחג למשפחות מעוטות יכולת. אני רואה בזה לא רק משימה, אלא גם הזדמנות להביע אהבה ורצון טוב לאלו שזקוקים. אני מודה לצוות המדהים שלנו ולכל מי שתרם והשתתף בפרויקט הנפלא הזה. תודה רבה על שיתוף הפעולה לראש העיר היקר מתן דיל לסגן ומ"מ ראש העיר, מחזיק תיק ספורט, צעירים ושכונות אביב איטח.מנהל הבית החם איתי גדקה והצוות שלו במחלקה ולכל המתנדבים שסייעו.
תודה רבה לתורמים היקרים עמית - יבולי אליהו, עמותת מעגל נשים, ארגון לתת ולקט ישראל. יישר כח גדול
הבית החם למען הקהילה פועל במשך כל ימות השנה במסגרת אגף שכונות, לטובת משפחות נזקקות בעיר. במסגרת פעילותו, מספק ה"בית החם" סיוע לתושבי העיר, שידם אינה משגת ובתאום עם שירותי הרווחה, מסייע בליווי וגישור בין המשפחות לבין הממסד.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
- אורחמעניין לפי איזה קריטריונים מחלקים סלי מזון.17.04.24 16:35 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: