הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

הקרנת סרט להורים ותינוקות במחיר מוזל בקניון עופר רחובות, 8 במאי 2024: סינימה בייבי מציגה את הסרט "מתחרים" בבית הקולנוע HOT CINEMA

צילום: קרדיט צילום סטודיו פלד
צילום: קרדיט צילום סטודיו פלד

ביום רביעי, ה-8 במאי 2024, בשעה 9:30 בבוקר, יתקיים אירוע קולנוע מיוחד להורים ותינוקות בקניון עופר רחובות, במסגרת פרויקט "סינימה בייבי" של קבוצת קניוני עופר. האירוע יכלול הקרנת הסרט "מתחרים" בבית הקולנוע HOT CINEMA, במחיר של 32 ש"ח לכרטיס.

הסרט "מתחרים" הוא דרמה פסיכולוגית מותחת בבימויו של לוקה גואדנינו, המספרת את סיפורם של שלושה שחקני טניס שהכירו בימי הנעורים ומתחרים בטורנירי טניס הגדולים בארה"ב על תואר האליפות. התחרות מעמיקה יריבות ישנות בין השחקנים וביניהם נרקם משולש רומנטי הרסני. בכיכובם של זאניידה, מייק פייסס וג'וש אוקנור.

האירוע מיועד בעיקר להורים בתקופת חופשת הלידה. באולם הקרנה אין חוקים קפדניים, וניתן לדבר ולבכות בקול. זוהי הזדמנות להורים להיפגש, להחליף טיפים וחוויות על תקופת ההורות המרגשת והמאתגרת.

לוח זמנים לאירוע: התכנסות בשעה 09:30 עם כיבוד קפה ומאפה, ובשעה 10:00 תתחיל הקרנת הסרט "מתחרים".


צילום יחצ
קרדיט תמונה: צילום יחצ

להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה