הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

תושב רחובות, פרופ' חגי לוין נבחר לכהונה נוספת כיו"ר איגוד רופאי בריאות הציבור של ההסתדרות הרפואית בישראל

פרופ' לוין, המתנדב גם כראש מערך הבריאות של מטה משפחות החטופים אמר בפתיחת הכנס: זוהי זכות וחובה לכהן כהונה נוספת כיו"ר האיגוד ולהיאבק למען הבריאות ולמען קדושת החיים בימי משבר. המשברים שאנו חווים מוכיחים כי אנו מצווים להיאבק למען קדושת החיים עצמם, גם מחוץ לבתי החולים והמרפאות. החזרת החטופים, החיילים והעקורים לביתם חיונית למען בריאות הציבור בישראל ושמירה על ערך היסוד של הערבות ההדדית.

מערכת האתר
דף הפייסבוק של חגי לוין
דף הפייסבוק של חגי לוין

פרופ' חגי לוין נבחר לכהונה נוספת כיו"ר איגוד רופאי בריאות הציבור של ההסתדרות הרפואית בישראל.

תוצאות הבחירות באיגוד הוכרזו הבוקר (שלישי) בכנס השנתי של איגוד רופאי בריאות הציבור ובתי הספר לבריאות הציבור, שנערך בפקולטה לרפואה של האוניברסיטה העברית והדסה בעין כרם.

פרופ' חגי לוין שהינו תושב רחובות, נחשף לציבור בעיקר בתקופת הקורונה כאשר ליווה את שידורי הטלוויזיה והתקשורת בתחום הקורונה כחלק מתפקידו בקבינט של משרד הבריאות ותפקידו כיו"ר איגוד רופאי בריאות הציבור. בנוסף ליווה את עיריית רחובות כאשר היה חלק מקבינט העירוני וייעץ במאבק להורדת התחלואה בעיר.


פרופ' לוין, המתנדב גם כראש מערך הבריאות של מטה משפחות החטופים אמר בפתיחת הכנס:

זוהי זכות וחובה לכהן כהונה נוספת כיו"ר האיגוד ולהיאבק למען הבריאות ולמען קדושת החיים בימי משבר. המשברים שאנו חווים מוכיחים כי אנו מצווים להיאבק למען קדושת החיים עצמם, גם מחוץ לבתי החולים והמרפאות. החזרת החטופים, החיילים והעקורים לביתם חיונית למען בריאות הציבור בישראל ושמירה על ערך היסוד של הערבות ההדדית.

אנו, אנשי הבריאות, לא נעמוד מנגד נוכח זילות החיים, ונפעל בכל האמצעים, יחד עם הציבור, כדי להגן על בריאות הציבור.

קהילת בריאות הציבור בישראל מחויבת לחיזוק הגישה המקצועית בבריאות הציבור, להגנה על האיזונים הדמוקרטים, לשלום ולבניית אמון וחיזוק הסולידריות בישראל.

על הפרק המשך קידום תפיסת בריאות בכל מדיניות והקצאת משאבים וכוח אדם הולמים לבריאות הציבור בישראל בכלל ובשירותי בריאות הציבור בפרט.

אנו נקדם חיזוק מעמד הרופאים והעוסקים בבריאות הציבור במגזרים השונים, במשרד הבריאות, באקדמיה, במכוני מחקר, בקופות החולים ובקהילה. נפעל להטמעת הבריאות הדיגיטלית והשימוש המושכל במאגרי מידע בראיית בריאות הציבור. ניאבק ליישום עקרונות בריאות הציבור במסגרות שונות (לדוגמא, שינוי אקלים, תכנון עירוני, רגולציה על כימיקלים, פיקוח על טבק, תזונה בריאה) תוך מניעת שחיתות והשפעה של אינטרסים זרים על מקבלי ההחלטות. נפעל יחד לחיזוק שיתופי הפעולה בתוך האיגוד ובין האיגוד לבין שותפינו בממשלה, בארגונים ובמוסדות ולכלל העוסקים והעוסקות בבריאות הציבור במובן הרחב.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה