הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

גרעין חיילי הנח"ל "איילה" הפועל ברחובות ארגן ערב "ציפורי לילה" ל – 150 בני נוער ברחובות

אבי בר


כ- 150 בני נוער השתתפו באירוע "ציפורי לילה", אשר נערך בעירונוער, בהובלת גרעין "איילה", גרעין חיילי נח"ל הפועל בעיר, בשיתוף עם מועצת התלמידים והנוער.
במסגרת זו נערכו מגוון פעילויות וסדנאות לבני נוער, ביניהם, הדפסה על חולצות, קפה שיחה, יצירה בחומרים ממוחזרים, אקרובאלאנס, ריקודים, ועוד. אירוע השיא היה ביצירת קיר מצויר הממוקם בכניסה לעירונוער, יצירה משותפת של החיילים עם הנוער.

אבי יוספי- מנהל מחלקת הנוער:
"זוהי הפעם השלישית שאירוע "ציפורי לילה" מתקיים הקיץ, קודם לכן נערך במתנ"סים קריית משה ואושיות. שותפות שכזו בין צה"ל, תנועות הנוער, מתנסי"ם וגרעין הנח"ל, הינה שותפות הוליסטית, אשר נרקמה במהלך השנה וזה חלק מהתוצרים החינוכיים ערכיים שלה. אני נרגש לראות את שיתוף הפעולה הזה ומצפה להמשך".


להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה